imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Novosti o ažuriranjima iPada, Maca i Apple Watcha


Ming-Chi Kuo nam je ponovno pružio tone novih informacija. Pogledajmo koja ažuriranja analitičar TF International Securitiesa očekuje za nadolazeće razdoblje.

Pa, znamo da nema svrhe u tračanju, ali nije isto kada to za svoje investitore učini tvrtka koja se bavi analizom tržišta. I za nas, naravno, koji zaista volimo duboko uroniti u ovu temu. Međutim, nekako, ove godine i nismo previše zainteresirani za tračeve o novim iPhone uređajima, iako u slučaju temeljito ažuriranog Apple Watcha ili Mac minija, situacija je sasvim drugačija.

Srećom, ovaj puta Kuo je podijelio nove detalje i pojedinosti o nadolazećim ažuriranjima proizvoda. Pa pogledajmo ih. Naravno, iPhone nije izostavljen s popisa.

  • Kuo i dalje predviđa dolazak tri nova modela iPhonea, u sljedećim veličinama: 5.8”, 6.1” i 6.5”, od kojih će 6.1” model vjerojatno biti jeftiniji od druga dva flagship modela.
  • Ažurirani iPad Pro modeli s Face ID u 12.9” i 11” verzijama.
  • MacBook, MacBook Pro i Mac mini ažuriranja
  • Novi, jeftini notebook za koji Kuo vjeruje da možda neće biti nazvan MacBook Air
  • Apple Watch s 1.57” 1.78” zaslonima

Već smo pisali o novim modelima iPhonea i vjerujemo da dolazak iPada bez ruba i s Face ID-om sve više i više moguć. Pa, u odnosu na njih, čini se da je Mac linija u sivoj zoni, budući da već godinama nismo čuli puno toga o zaboravljenom Mac miniju, a i nije toliko jasno što u Appleu misle o MacBooku Air, koji je verbalno ubijen u vrijeme kada su predstavili MacBooke Pro. Međutim, i dalje radi dobro, iako bi mu trebalo temeljito ažuriranje.

To se također odnosi i na Apple Watch koji nije imao promjena u dizajnu otkako je predstavljen 2015. godine. Ulazimo u eru uređaja bez okvira, pa bi to lako mogao biti sljedeći proizvod koji će dobiti temeljiti tretman ljepote. Apple može samo povećati veličine trenutnih 1.32” i 1.5” zaslona, ako produže rubove zaslona i daju potpuno novi izgled satu.

Ipak, Kuo može ponekad biti u krivu, naravno, stoga bismo trebali biti oprezni s ovim informacijama, ali ako bismo na jesen mogli prekrižiti sve uređaje s navedenog popisa, zaista nećemo moći biti ljuti na Apple, barem ne što se tiče ažuriranja proizvoda.

Izvor: 9to5Mac

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!