Novi video postrojenja Apple 2 Campus

Novi video postrojenja Apple 2 Campus

#Vijesti
2016. 09. 06.
Mjesec dana nakon posljednjeg videa u kojem se vidi Apple 2 Campus, krajem prošlog tjedna objavljen je novi video, koji pokazuje nekoliko minuta snimke leta drona preko kampusa. U videu, koji je snimljen pomoću DJI Inspire 1 Pro drona, vidljivo je kako su solarne ploče na krovu kampusa u završnoj fazi radova, a glavna zgrada nastavlja poprimati oblik vizije Stevea Jobsa.

Radovi na vanjskoj građevini su značajno napredovali. Staklena fasada je gotovo završena s unutarnje i vanjske strane okrugle strukture. Radovi napreduju i na obližnjim sporednim građevinama, koje uključuju građevinu za R&D (Research and Developement), dvije završene garaže u koje stane 8000 automobila i podzemnu dvoranu.

Kako se projekt bliži završetku i okoliš izgleda sve bolje. U sredini kampusa počinje se nazirati veliko jezero, koje će okruživati vrt. Na snimci je vidljiv prostor koji je namijenjen za jezero, a trenutno je na njemu veliko kamenje.

Apple planira zasaditi više od 7000 stabla preko cijelog kampusa, više od 300 različitih vrsti, među kojima je i voće. Za svoje zaposlenike izgradit će i posebne prostore za vježbu, kao što su staze za trčanje i biciklizam i tereni za košarku i tenis.

Kraj projekta očekuje se krajem 2016. godine, a zaposlenici bi trebali početi dolaziti početkom 2017. godine.

Izvor: macrumors.com

Komentiraj