imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Novi video postrojenja Apple 2 Campus

Novi video postrojenja Apple 2 Campus


Mjesec dana nakon posljednjeg videa u kojem se vidi Apple 2 Campus, krajem prošlog tjedna objavljen je novi video, koji pokazuje nekoliko minuta snimke leta drona preko kampusa. U videu, koji je snimljen pomoću DJI Inspire 1 Pro drona, vidljivo je kako su solarne ploče na krovu kampusa u završnoj fazi radova, a glavna zgrada nastavlja poprimati oblik vizije Stevea Jobsa.

Radovi na vanjskoj građevini su značajno napredovali. Staklena fasada je gotovo završena s unutarnje i vanjske strane okrugle strukture. Radovi napreduju i na obližnjim sporednim građevinama, koje uključuju građevinu za R&D (Research and Developement), dvije završene garaže u koje stane 8000 automobila i podzemnu dvoranu.

Kako se projekt bliži završetku i okoliš izgleda sve bolje. U sredini kampusa počinje se nazirati veliko jezero, koje će okruživati vrt. Na snimci je vidljiv prostor koji je namijenjen za jezero, a trenutno je na njemu veliko kamenje.

Apple planira zasaditi više od 7000 stabla preko cijelog kampusa, više od 300 različitih vrsti, među kojima je i voće. Za svoje zaposlenike izgradit će i posebne prostore za vježbu, kao što su staze za trčanje i biciklizam i tereni za košarku i tenis.

Kraj projekta očekuje se krajem 2016. godine, a zaposlenici bi trebali početi dolaziti početkom 2017. godine.

Izvor: macrumors.com

iPhone_X
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.