imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Učinkovito počnite novu godinu!

Aplikacije koje će vam pomoći ostvariti ciljeve

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Novi video postrojenja Apple 2 Campus

Novi video postrojenja Apple 2 Campus


Mjesec dana nakon posljednjeg videa u kojem se vidi Apple 2 Campus, krajem prošlog tjedna objavljen je novi video, koji pokazuje nekoliko minuta snimke leta drona preko kampusa. U videu, koji je snimljen pomoću DJI Inspire 1 Pro drona, vidljivo je kako su solarne ploče na krovu kampusa u završnoj fazi radova, a glavna zgrada nastavlja poprimati oblik vizije Stevea Jobsa.

Radovi na vanjskoj građevini su značajno napredovali. Staklena fasada je gotovo završena s unutarnje i vanjske strane okrugle strukture. Radovi napreduju i na obližnjim sporednim građevinama, koje uključuju građevinu za R&D (Research and Developement), dvije završene garaže u koje stane 8000 automobila i podzemnu dvoranu.

Kako se projekt bliži završetku i okoliš izgleda sve bolje. U sredini kampusa počinje se nazirati veliko jezero, koje će okruživati vrt. Na snimci je vidljiv prostor koji je namijenjen za jezero, a trenutno je na njemu veliko kamenje.

Apple planira zasaditi više od 7000 stabla preko cijelog kampusa, više od 300 različitih vrsti, među kojima je i voće. Za svoje zaposlenike izgradit će i posebne prostore za vježbu, kao što su staze za trčanje i biciklizam i tereni za košarku i tenis.

Kraj projekta očekuje se krajem 2016. godine, a zaposlenici bi trebali početi dolaziti početkom 2017. godine.

Izvor: macrumors.com

Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.