00_new_imessage_effects_in_ios11_cover

Novi iMessage efekti u iOS-u 11

#Vijesti
2017. 06. 12.

Imat ćemo nove efekte u iMessageu, Echo i Spotlight načini će biti dodani. Evo kako će izgledati i kako ćete ih moći koristiti.

Apple je postavio ljestvicu toliko visoko u umjetnosti slanja poruka da im nema ravnih. Možda se sjećate da je iMessage prošle godine dobio opsežniji ‘facelift’: efekti poput disko svjetala ili vatrometa za proslavu nove godine ili nečijeg rođendana su predstavljeni u iOS-u 10. Ni ove godine nismo ostali bez novih stvari, jer su dva nova efekta dodana u iOS 11 kojima možete pristupiti na uobičajen način, tako da duže držite strelicu prema gore.

S lakoćom možete koristiti Echo i Spotlight efekte kako bi naglasili svoje poruke, primjerice ako zaista ne želite da vaša bolja polovica zaboravi Valentinovo ili vašu godišnjicu, ili trebate da vaš partner kupi kruh i mlijeko na putu kući. Korištenje Caps Locka definitivno nije cool kao ova značajka koju ćete od rujna moći koristiti u iMessageu. Ako koristite iMessage više od bilo koje druge aplikacije za poruke, brzo ćete se naviknuti na ovu značajku. Zasigurno mogu istaknuti poruku ako ih upotrijebite u pravome trenutku.

Izvor: 9to5mac

Komentiraj