imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Novi Appleovi videozapisi o iOS-u 11


Nema loših riječi koje možemo reći za iskreni entuzijazam koji Apple pokazuje u stvaranju videozapisa i oglasa – možemo vidjeti nešto novo iz tvrtke više-manje svaki tjedan. Ovaj puta, razlog za kreativnost bio je dolazak iOS-a 11: predstavljaju nam novi App Store i nekoliko trikova.

Što se tiče iPad kampanje, Apple je nastavio sa serijom koju su započeli u kolovozu, dodajući joj tri nova videozapisa u kojima nas u samo nekoliko sekundi upoznaju s najvažnijim novim značajkama koje se tiču tableta uz pomoć iOS-a 11. Videozapisi su obično izrađeni oko kratke šale, dok oni jasno objašnjavaju kako funkcija radi, i koje su mogućnosti skrivene u njoj. Ako ste propustili videozapise objavljene u kolovozu, možete ih pogledati ovdje.

Stari videozapisi

Novi videozapisi

Jučer je Appleov marketinški tim uzeo obnovljeni App Store kao temu, i baš kao i obično, od jednog videozapisa su uspjeli stvoriti četiri. Imamo dulji videozapis od 38 sekundi koji je u osnovi ostala tri videozapisa od 15 sekundi spojena u jedan. Pouka ovih videozapisa je ukratko: App Store je nevjerojatno mjesto gdje možete pronaći sve vrste nevjerojatnih stvari za sebe. Tko bi rekao?

App Store je prošao kroz prilično veliku promjenu s iOS-om 11 (na primjer, nadamo se kako će sada svima raditi). Novi ‘prikaz kartice’ bi vam mogao biti poznat s Apple Musica s jedinom iznimkom da je izgradnja ovdje znatno više promišljena i logična. Pretpregled aplikacija također može biti animiran, prozor potvrde koji se pojavljuje kada kupujete nešto izgleda sjajno. Mogli bismo pričati i pričati o tome, ali je puno lakše da ga jednostavno isprobate.

Izvor: Apple

iPhone RED

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!