imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Novi Apple Watchevi sve su bliže


Jučer je predstavljena druga razvojna beta verzija iOS-a 12. Naravno, znatiželjni razvojni programeri detaljno su pregledali cijeli izvorni kod u potrazi za nečim novim. I pronašli su blago.

Za to je zaslužan nitko drugi nego Guilherme Rambo, prošlogodišnja zvijezda, kojega je 9to5mac zadužio da pronađe vrjednije dijelove koda. I odlično je obavio svoj posao. Čim je nova razvojna verzija iOS-a 12 ugledala svjetlo dana, bacio se na posao te vrlo brzo postigao uspješne rezultate.

Svaki Appleov uređaj ima vlastiti kod, a u njima se često kriju indikacije novih proizvoda čije se lansiranje tek očekuje. Dovoljno je prepoznati niz nepoznatih brojki da zaključite kako sustav krije nešto novo. Rambo je sada otkrio ID novih Apple Watcheva, čije lansiranje očekujemo u rujnu.

Watch4,1, Watch4,2, Watch4,3 i Watch4,4. Trenutni rezultati odgovaraju kodovima Apple Watcha 3. Stoga bi sljedeća serija Apple Watcheva mogla imati isti broj modela s istom raznolikošću kao i lani.

Nemojmo zaboraviti da bi se sljedeća verzija mogla zvati Apple Watch 4, a prema pouzdanim izvorima trebamo očekivati i 15% veći zaslon te bateriju većeg kapaciteta. Prema Ming-Chi Kuou, mogli bi promijeniti i dizajn.

S obzirom na to da se očekuje isti broj Apple Watcheva kao i lani, iskreno sumnjam da ćemo ove godine dobiti okrugli sat. Doduše, uvijek postoji zrnce nade, jer Rambovo izvješće ne donosi karakteristike svakog uređaja.

Izvor: 9to5mac

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!