imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kada bismo mogli očekivati lansiranje iOS-a 12 beta?

Provjerili smo tendencije posljednjih nekoliko godina.

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Novi Apple Watch model krajem godine?

Novi Apple Watch model krajem godine?


Je li moguće da Apple ne planira nadogradnje Apple Watch uređaja svake dvije godine kako smo svi vjerovali? Pogledajmo što bismo mogli očekivati od Apple Watch Series 3 modela!

Nije bilo potrebno dugo da počnu glasine o novom Apple Watch modelu, uz već postojeće glasine o iPhone 8 uređaju. Kineske novine Economic Daily News (EDN) podijelile su vrlo tajne informacije. Prije svega, moramo napomenuti kako ne razumijemo njihov jezik, pa moramo vjerovati DigiTimesu, odnosno njihovom prijevodu. Trebamo se nadati kako nisu napravili previše grešaka u prijevodu, jer su mnogi izrazili nepovjerenje prema njima u prošlosti:

Riječ je o stranici koja nekada pogodi, a nekada promaši vijesti vezane uz Apple, a razlog za to je što uglavnom funkcioniraju na slijedeći način: napišu članak prema vlastitom mišljenju, a onda ili ispadne da su u pravu ili ne, ali u velikom postotku slučajeva nisu u pravu. Ako pronađemo članak na kojem je DigiTimes naveden kao izvor, ni ne pročitamo ga.

Zbog toga je potrebno vrlo ovu vijest uzeti sa zadrškom. Ali, ne treba ju odmah odbaciti u početku, vidjet ćemo hoće li se glasine ostvariti.

Novi Apple Watch model krajem godine?

Tvrtka Quanta Computer trebala bi proizvoditi Apple Watch Series 3, (ime proizvoda nije iscurilo, nego je riječ o pretpostavki imena) model koji bi mogao biti dostupan u trećem kvartalu 2017. godine. Riječ je o istoj tvrtci koja je bila glavni dobavljač za Apple Watcheve do sada. Prema glasinama, ne bi trebalo biti previše novih funkcija, spominju se tek duže trajanje baterije i bolje performanse. Prema glasinama, dizajn bi trebao ostati isti, što bi moglo razočarati neke korisnike, jer je mnogima ideja o okruglim Apple Watch modelima bila privlačna.

Bilo bi pomalo beskorisno napraviti potpuno novi proizvod koji ima nešto bolje performanse i trajanje baterije. Series 2 je dovoljno brz, kao i Series 1, zahvaljujući istom hardveru. Čak i prva generacija Apple Watch modela je poprilično brza zahvaljujući watchOS 3 operativnom sustavu. Trajanje baterije je druga priča, ali pitanje je koliko bi korisnicima pomoglo da im baterija u prosjeku traje tri dana umjesto dva.

Novi Apple Watch model krajem godine?

S obzirom da je manje pažnje posvećeno novom Apple Watch modelu nego iPhoneu, Apple može puno bolje čuvati tajne vezane uz njega. Moguće je kako ove glasine pokrivaju samo polovicu istine, a da Apple u tajnosti priprema nove funkcije, vezane primjerice uz zdravlje.

Tvrtka Quanta Computer je porekla ove glasine.

Izvori: 9to5mac, MacRumors i DigiTimes

iPad akcija 1999 kn

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!