imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Nove Apple watch narukvice i maskice za iPhone i iPad

Nove Apple watch narukvice i maskice za iPhone i iPad


Današnja nadogradnja, osim novih iPhone 7, iPhone SE i iPad modela, sadrži i nove dodatke: dobili smo proljetnu kolekciju Apple Watch narukvica, te nove maskice za iPhone i iPad.

Apple Watch narukvice

Apple Watch narukvice dobile su najviše noviteta. Nekoliko novih nijansi postalo je dostupno za kožne, najlonske i silikonske narukvice. Sport Band je dobio boje Camellia, Pebble i Azure. Najlonska narukvica dobila je čak šest novih boja: Orange, Berry, Red, Tahoe Blue i Midnight Blue.

Nove Apple watch narukvice i maskice za iPhone i iPad

Kožne narukvice s klasičnom kopčom dobile su sedam novih boja , a riječ je o slijedećim nijansama: Saddle Brown, Berry, Taupe, Sapphire, Red, Midnight Blue i Black. Od sada su posebne Nike+ narukvice dostupne u tri boje, što znači da ne morate kupiti konkretan uređaj kako biste imali narukvicu.

Nove Apple watch narukvice i maskice za iPhone i iPad

Nove maskice za iPhone 7, iPhone SE i iPad

Nove proljetne boje došle su i za iPhone. iPhone 7 dobio je Azure, Pebble, Camellia i Sapphire silikonske i kožne maskice, dok je iPhone SE dobio novu Saddle Brown kožnu maskicu. iPad Pro 9.7” dobio je samo novu boju Smart Covera, a riječ je o PRODUCT(RED) boji.

Nove Apple watch narukvice i maskice za iPhone i iPad
Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!