00_three_more_switch_to_iphone_videos_arrived_cover

Nova tri videa koja vas nagovaraju da prijeđete na iPhone

#Vijesti
2017. 05. 30.

Apple je opet napravio nešto jednostavno. U tri nova video uratka pokazuju nam zašto je puno lakše prijeći na iPhone nego na bilo koji drugi mobitel. Njihovi glavni likovi redom su Kontakti, Sigurnost te Besprijekornost.

Niti jedna promjena nije laka. Zamjena pametnog uređaja kojeg koristite na dnevnoj bazi nečim drugačijim i neobičnim može završiti katastrofalno. Ali ne u slučaju Applea. Na svojoj internetskoj stranici, tvrtka s ponosom ističe da su vam potrebne tek sekunde da prebacite podatke sa starog mobitela na svoj novi iPhone.

Kontakti

Iako se svijet sve više okreće porukama, pa tako sve manje vremena provodimo razgovarajući na telefonu, još uvijek je glavno pitanje kako uspješno prebaciti sve podatke o kontaktima sa starog na novi mobitel. Ali ne i ako ste korisnik iPhonea! Apple tvrdi da sve podatke o kontaktima te e-mail porukama možete premjestiti bez problema i za samo nekoliko sekundi. Čitav je postupak u praksi ipak malo složeniji, ali ne radi se ni o kakvoj nesavladivoj naučnoj fantastici.

Sigurnost

Sigurnost, na žalost, većini nas nije od velike važnosti, iako bi trebala biti. Prije nekoliko godina vjerovali smo da će zaštita podataka u današnje doba biti jednako važna kao zaštita vlastitih domova. No, prevarili smo se. Velik broj korisnika i dalje ne pridaje tomu veliku važnost, što je uznemirujuće. Ako postoji jedna stvar koju Apple ozbiljno shvaća, onda je to sigurnost. U usporedbi s ostalim sustavima, iOS drži vodeću poziciju na tom području.

Besprijekornost

Nije apsolutna istina da svi uređaji koji nisu osmišljeni u Cupertinu imaju problema s brzinom te padom sustava. No, i mobiteli visoke kvalitete ponekad mogu doživjeti neugodne trenutke. Mislimo da je bila dobra ideja koristiti izraz „vaš mobitel“ u čitavoj kampanji, a ne upirati prstom. Ipak, je li situacija baš tako ozbiljna?

Komentiraj