imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Nova reklama za iPad Pro kaže kako možemo zaboraviti printere

Nova reklama za iPad Pro – od sada nam ne trebaju printeri


Apple nastavlja kampanju na Twitteru: odgovorili su korisnici @ROSESplease s videom koji traje 15 sekundi. Gospođa se više neće morati boriti s vremenom ili sa svojim kolegama.

Mnogi bi mogli biti upoznati sa slijedećom situacijom na radnom mjestu: dobijete dokument na email koji trebate potpisati i vratiti. Ako koristite PC, to znači slijedeće: printanje dokumenta, potpisivanje, skeniranje i slanje natrag, osim ako imate eksterne programe koji bi ubrzali proces. Neki bi rekli kako to nije u duhu 2017. godine, jer je riječ o trošenju resursa, vremena i uključuje mnoštvo nepotrebnih koraka.

Apple je odgovorio videom na problem koji je navela korisnica @ROSESplease. U svojem tweetu je navela kako ne može stalno trčati do printera i rušiti svoje kolege na putu, kako bi sakrila ono što je printala (možda traži novi posao).

…kada printate osobne stvari na poslu i morate trčati do printera kako biste došli do papira prije nekog drugog.

Rješenje je jednostavnije nego što mislite. Ne trebate ništa printati, možete jednostavno potpisati sve potrebne papire pomoću iPada Pro i Apple Pencila. Šlag na tortu je što ovo radi jednako dobro na Macu: možete skenirati svoj potpis FaceTime kamerom, a zatim ga dodati na dokument koji trebate potpisati u Previewu za samo nekoliko sekundi.

Glasine kažu kako se bliži predstavljanje novih iPad Pro modela. Mediji očekuju novi model sa zaslonom od 10.5” i bez Home gumba. Vidjet ćemo hoće li se to ostvariti. Zato ove reklame vjerojatno ne pokušavaju potaknuti milijune korisnika da odmah odu u najbliži Apple Store i kupe iPade, nego pokušavaju generalno poboljšati mišljenje o iPadu. Poruka koju žele prenijeti je: iPad Pro = vaše novo računalo. To nije istina u mnogim slučajevima, ali za situacije u kojima su bili korisnici u reklamama iPad Pro bi mogao zamijeniti računalo.

Prijašnje reklame:

iPad_akcija
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.