imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Noizio: pozadinski zvuk za posao


U slučaju da radite bolje ako u pozadini ima nekakvih zvukova, ova aplikacija je odlična za vas!

Postoje dvije vrste ljudi: oni koji ne mogu učinkovito raditi kada u odabranom prostoru ima buke, dok ima i onih kojima je stalno potreban nekakav zvuk u pozadini. Pa, ja pripadam ovoj drugoj skupini, no primijetio sam nešto: u slučaju da odaberem neprikladnu pjesmu – na primjer, jednu koja je presložena ili sadrži puno teksta – moj rad nije tako učinkovit.

Kako bih izbjegao takve pojave, kreirao sam popis za reprodukciju koji koristim kada radim, i na koji sam uključio samo pjesme uz koje mogu raditi. Nažalost, postoji nekoliko problema i s tim rješenjem: te pjesme lako mogu postati dosadne. Na moju sreću, baš kada sam počeo odustajati od tog rješenja, otkrio sam Noizio.

Aplikaciju je veoma jednostavno koristiti. Ugrađena je na traku izbornika, a ako kliknete na nju, pojavi se prozor s mnogo različitih vrsta zvukova i prekidačem za svaki od njih. Jedina stvar koju vi morate učiniti je stvoriti omiljenu kombinaciju od dostupnih zvukova.

Možete biti sigurni da ćete pronaći svoj omiljeni zvuk među dostupnim i zaista ugodnim zvukovima. Sviđa li vam se jedinstveni zvuk vinila? Opušta li vas zvuk logorske vatre? Očarava vas mačje predenje? Želite li nešto klasično poput zvuka kiše ili potoka koji žubori?

Uz to, možete spremiti pažljivo pomiješane i odabrane zvukove. Možete postaviti različite albume za posao, spavanje, meditaciju, jutro, veče, sreću ili melankoliju. Ima još nekoliko postavki, ali to je otprilike to. Ima samo jednu glavnu funkciju i izvodi ju savršeno.

Verzija za iOS je besplatna, uz kupnju unutar aplikacije, dok verzija za Mac košta 49.99 HRK; mislim da je to možda previše, pogotovo kada uzmemo u obzir činjenicu da ne sadrži sve zvukove. Međutim, u slučaju da ste Setapp pretplatnik, ne morate platiti, samo preuzmite aplikaciju iz kataloga koji već sadrži svaki zvuk koji biste kupili zasebno.

Preuzmite Noizio s Mac App Storea (49.99 HRK, IAP)

Preuzmite Noizio s iOS App Storea za iPhone i iPad (Besplatno, IAP)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!