imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ništa novo od Beatsa, ali večeras možda stižu nadograđeni AirPodsi


Jedan od insajdera s Vergea porekao je glasine koje su se javile početkom ljeta, da će Apple predstaviti novi Beats proizvod. Međutim, na večerašnjem Keynoteu možda upoznamo nadograđene AirPodse.

Samo je nekoliko sati do Keynotea, ali informacije i dalje cure na sve strane. Među njima su i vijesti o onim manje zanimljivim proizvodima, prema kojima Apple neće predstaviti nove Beats proizvode, ali bismo mogli očekivati novosti u svezi jednog od njihovih proizvoda.

Neposredno prije WWDC-a proširile su se vijesti o tome kako će se Apple nositi s linijom Beats proizvoda, odnosno da će ih nadograditi hardverom i softverom kao na HomePodu. Na temelju toga, mnogi su pretpostavljali da će tvrtka integrirati Siri i druge pametne značajke u Beats Pill+ zvučnike, te tako predstaviti jeftiniju verziju HomePoda na tržištu.

Bile su popularne i vijesti o tome da će Beats slušalice dobiti podršku za Siri, ali povjerljivi izvori ne vjeruju da bi Apple na taj način nadogradio tu liniju proizvoda, nego da bi taj potez primijenio na vlastitom uređaju. Appleove naglavne slušalice mnogo bi korisnika dočekalo raširenih ruku, ali vjerojatnije je da će putem napretka prvi kročiti omiljeni nam AirPodsi, te da bi se u tom novom obliku mogli pojaviti u trgovinama do kraja ove godine.

Izvor: The Verge

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!