imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Ni ovaj mjesec ne očekujte gledati Carpool Karaoke


Netko bi zaista trebao Appleu kupiti dnevni red zato što su svi njihovi projekti odgođeni u zadnje vrijeme. Apple Park nije gotov na vrijeme, izlazak AirPodsa je pomaknut, čak i novi giga-mega-über iPhone možda neće biti gotov na vrijeme. Sada su i Carpool Karaoke odgođene.

Zasigurno svi znaju anegdotu o Steveu Jobsu koja je također prikazana i u filmu iz 2015 godine, kada je jedna od glavnih stavki morala biti odgođena kako bi sve radilo savršeno. Na ovo, Jobs je u svom uobičajenom tonu rekao kako tech tvrtka ne može kasniti, čak ni minutu. Bio je u pravu: tko bi trebao biti na vrijeme, ako ne tehnološka tvrtka, zar ne?

Chief Executive Officer of Apple, SteveVrijeme je, ljudi!

Čini se kako je Apple od tada zaboravio ovo zlatno pravilo. Puno nesigurnosti, odgađanja i sličnih stvari okružuje njihove projekte ovih dana. Korisnici su većinom bijesni: zašto je Apple predstavio svoje sjajne nove slušalice ako ne samo da nisu mogli proizvesti dovoljno, već nisu mogli završiti do puno kasnijeg dana isporuke? Nakon ovoga, vjerojatno nitko nije iznenađen vijestima da je datum izlaska nedavno kupljene Carpool Karaoke serije, koja je navodno trebala u potpunosti promijeniti/revolucionirati televizijsko tržište, pomaknut za kraj godine.

Ove vijesti ne bi potresle nacije i natjerale mnoge da posegnu za sedativima, ali ipak: radi se o principu, ljudi. Prema Reutersovim informacijama, Apple je već organizirao događaj kako bi proslavili lansiranje serije prošli mjesec, koji su zatim otkazali bez ikakvog objašnjenja. Događaj je pomaknut za danas, i tko zna zašto, ovaj događaj je otkazan, opet bez ikakvog objašnjenja iz Applea. Jedina izjava koju je tvrtka dala je da će serija biti lansirana kasnije ove godine, stoga ne brinite. Elegantan odgovor.

02_carpool_karaoke_delayed_even_further

Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena, Shaquille O’Neal! Gdje ste?! (I tko ste vi uopće?)

Izvor: 9to5mac

iPad_akcija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!