imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Nevjerojatno zarazna igra: Egg, INC

Nevjerojatno zarazna igra: Egg, INC.


Postoje neke igre koje nemaju smisla, ali se lako izgubite u njima, jer samo trebate doći do idućeg nivoa, samo trebate biti bolji od kolega i slično. Pozor, preporučujemo vrlo zarazan proizvod!

Egg, INC. vam se može činiti kao normalna “idle/clicker” igra. Stalno pritišćete stvari na svojem uređaju (s četiri prsta kao profesionalci), a polako se razvijate u igri. Ali, uskoro ćete biti razočarani ako ste očekivali nešto slično igrama Crusaders of the Lost Idols ili Clicker Heroes…

Onda ćete shvatiti da klikate već tri ili četiri sata. Shvatite kako biste zapravo trebali loviti dronove, što igru čini vrlo aktivnom. Napredovanje može biti stvarno brzo, a isplati se uložiti tih nekoliko minuta. Želite vidjeti kako izgleda iduće jaje u igri bez obzira na sve. Umjesto da idemo u detalje, podijelit ćemo nekoliko naših iskustava s vama:

Egg, INC. rekorder

Vidio sam ovu igru na stranici The Verge tijekom vikenda. Pročitao sam članak i odmah sam shvatio kako je autor lud za igrom. Nisam previše obraćao pažnju na to, a zatim sam u ponedjeljak vidio kolegu kako igra ovu igru. Nakon toga ju je preuzeo drugi kolega. Sve što sam cijeli dan čuo su bile izjave u stilu “To! Dobio sam brzog drona!” ili “Treba mi još milijun pilića!” i slično.

To sam slušao cijeli dan. Još uvijek nisam preuzeo igru. Vidio sam koliko je opasna i zarazna na kolegama. Pametan čovjek uči na tuđim greškama, govorio sam si. Samo ste ih trebali vidjeti. Uživali su u igri, ali bili su potpuno opsjednuti igrom. Neću ju preuzeti, neću…

Zatim sam ju preuzeo na svoj iPad, što je bila velika greška. Spavao sam 4 sata od ponedjeljka do petka.

Igrao sam ju cijeli dan: čak sam igrao tijekom tuširanja kako ne bih propustio brzi dron. Danas je malo bolje, iako igra još uvijek radi trenutno pored mene na iPadu. Mogu proizvoditi Dilithium jaja, imam 30000 Soul jaja, imao sam 300 milijuna pilića u jednom trenutku, ali kraj igre je daleko. Imam samo jedan savjet: nemojte preuzeti igru ako imate život.

Nevjerojatno zarazna igra: Egg, INC

Onaj koji je gotovo pobjegao

Preuzeo sam igru na svoj iPhone kada je Verge objavio članak, ali nisam igrao do ponedjeljka, kada mi je kolega pokazao kako on igra. Igra me odmah privukla, iako ne mogu objasniti zašto. Vjerojatno zato što je savršena stimulacija za mozak. Brojač brzo ide, brzo možete napredovati, a pilići trče uokolo, što vam više treba?

Prvog dana sam igrao 6 sati, što je naravno imalo negativne posljedice na moju produktivnost. Zatim sam, tijekom drugog dana odlučio odustati, jer vam igra oduzima vrijeme iako je zabavna. Nisam mogao izdržati, pa ju palim svakih nekoliko sati kako bi prikupio novac i piliće, ali to je sve. Nisam potrošio novac na nju. U početku vam se može činiti kao vrlo smiješna igra, ali algoritmi u igri i cijeli sustav su vrlo dobro napravljeni.

Nevjerojatno zarazna igra: Egg, INC

Početnik

Tek kada su od mene zatražili da napišem nekoliko rečenica za ovaj članak sam preuzeo ovu nevjerojatnu igru. Kako bih bio timski igrač, preuzeo sam igru preko mobilnog interneta. Bojao sam se da će kupovina unutar igre uništiti dinamičku igrivost, ali to nije bio slučaj. Igra je toliko zarazna da sam igrao svih 80 minuta predavanja bez treptanja. Kada sam pogledao gore, svi su već napustili predavaonu, a shvatio sam da bih mogao imati problema ako nastavim toliko igrati.

Igru mogu preporučiti samo onima koji već igraju igru koja oduzima puno vremena. U tom slučaju, dodajte ovu igru svojoj kolekciji. Inače ju nikako ne bih preporučio: nije riječ o igri koju igrate s vremena na vrijeme da vam brže prođe vožnja javnim prijevozom. Ne možete prestati igrati, zaista je zarazna, a možda ćete htjeti i potrošiti novac na nju. Budite oprezni!

Nevjerojatno zarazna igra: Egg, INC

Hvatač dronova

U ponedjeljak sam vidio članak na The Vergeu, dok su svi ostali u uredu već igrali igru. Bojao sam se preuzeti igru jer sam znao koliko ovakve igre mogu biti zarazne. Ali, ako su svi drugi igrali, morao sam i ja! Čekao me dugačak put, jer sam morao dostići kolege, što nije bilo lako, ali sam se potrudio.

Reći ću samo ovo: imao sam 8 tisuća Soul jaja u manje od 36 sati, budio sam se u 2 ujutro kako bih igrao igru u “zombi modu” dva sata prije nego što bih opet zaspao. Plaćanje u igri vam se isplati samo iznad 10 tisuća. Već sam uspio stvoriti dodatan dan posla, a možda će me i izbaciti iz kuće jer hvatam dronove umjesto da provodim vrijeme s obitelji. Ako se probudim u 2 ujutro i igram, nitko me neće vidjeti…

Egg, INC. dostupan je za besplatno preuzimanje na App Storeu

Beoplay_h9_i
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.