imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Nevjerojatno je što kamera iPhonea Xs može učiniti


Prva reklama za novi flagship uređaj je upravo stigla. Protagonist ove Shot on iPhone Xs reklame je kamera. O moj Bože, s malo kreativnosti biste mogli učiniti nevjerojatne stvari!

Iako je samo nekoliko ljudi imalo priliku zaista isprobati funkcije kamere novog uređaja, Apple nas s kratkim videozapisom pokušava uvjeriti da snimanje fotografija i videozapisa nikada nije bilo tako sjajno s iPhoneom.

I ovoga puta ćemo im povjerovati…

Trebala je samo 1.5 minuta da razjapim usta i zabavljeno gledam što kamera pametnog telefona može učiniti u pravim rukama. Da, kreativnost je u središtu ovog – po mom mišljenju – veoma razrađenog Shot on iPhone oglasa. Zabilježili su mnoge šarene i spektakularne kemijske eksperimente u slo-mo 4K 60fps ili Time-lapse načinu rada,

Moramo dodati da je set toliko odličan da bi čak i prethodni uređaji mogli imati dobre performanse u ovim okolnostima. Međutim, s ovom reklamom, Apple me u potpunosti doveo do točke kada željno očekujem trenutak kada ću imati uređaj u svojim rukama i jedva čekam da iPhone Xs stigne i u našu zemlju.

Ako ste jednako sigurni kao i ja da biste htjeli imati jedan od novih iPhone uređaja, možete se pretplatiti kako biste dobili najnovije informacije.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!