imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Nevjerojatno je što kamera iPhonea Xs može učiniti


Prva reklama za novi flagship uređaj je upravo stigla. Protagonist ove Shot on iPhone Xs reklame je kamera. O moj Bože, s malo kreativnosti biste mogli učiniti nevjerojatne stvari!

Iako je samo nekoliko ljudi imalo priliku zaista isprobati funkcije kamere novog uređaja, Apple nas s kratkim videozapisom pokušava uvjeriti da snimanje fotografija i videozapisa nikada nije bilo tako sjajno s iPhoneom.

I ovoga puta ćemo im povjerovati…

Trebala je samo 1.5 minuta da razjapim usta i zabavljeno gledam što kamera pametnog telefona može učiniti u pravim rukama. Da, kreativnost je u središtu ovog – po mom mišljenju – veoma razrađenog Shot on iPhone oglasa. Zabilježili su mnoge šarene i spektakularne kemijske eksperimente u slo-mo 4K 60fps ili Time-lapse načinu rada,

Moramo dodati da je set toliko odličan da bi čak i prethodni uređaji mogli imati dobre performanse u ovim okolnostima. Međutim, s ovom reklamom, Apple me u potpunosti doveo do točke kada željno očekujem trenutak kada ću imati uređaj u svojim rukama i jedva čekam da iPhone Xs stigne i u našu zemlju.

Ako ste jednako sigurni kao i ja da biste htjeli imati jedan od novih iPhone uređaja, možete se pretplatiti kako biste dobili najnovije informacije.

BTS 2018

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!