imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Nevjerojatan kratki film snimljen iPhoneom XS


Na Appleovom YouTube kanalu objavljen je novi video u seriji Shot on iPhone, i definitivno je najbolji do sada. A ima i odličnu priču.

Osim reklama, Apple na svom YouTube kanalu objavljuje i kratke filmove snimljene iPhoneom. Naravno, i oni imaju reklamnu svrhu, ali i posebnu draž. Dosadašnje snimke te vrste bile su odlične, ali ova najnovija me doslovno ostavila bez teksta.

Vidi se da je kvalitetno režirana te da je kamera bila u rukama profesionalaca. Dakle, vjerojatno nećete sami uspjeti snimiti nešto slično.

Za snimanje je korišten iPhone XS, s DJI Osmo Mobile 2 dodatkom te FILMiC Pro aplikacijom, Joby GripTight PRO Video GP stalkom te NiSI Smartphone Filter Kit alatom. Redatelj je Steve Counts, specijalist za snimanje filmova o životima sportaša.

I ovo je priča o jednom sportašu, 17-godišnjem Eddieju Siaumau, koji je osvojio stipendiju za američko sveučilište te se tako približio ostvarenju svog sna. Potječe sa Samoe, malog američkog otoka, kojeg zovu otokom nogometa. Naime, šanse da postanete profesionalni igrač NFL-a 56 su vam puta veće ako ste rođena na tom otoku u Tihom oceanu.

Izvor: MacRumors

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!