imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Nevjerojatan Apple Store u Chicagu je gotovo završen

Nevjerojatan Apple Store u Chicagu je gotovo završen


Već neko vrijeme znamo kako Apple gradi jednu od najboljih Apple Store trgovina u Chicagu kao dio velikog ulaganja. Možete provjeriti kako traju radovi preko fotografija i videa.

Apple je osigurao dozvole koje su potrebne za početak radova na jednom od najljepših Apple Storeova koji će ikada izgrađenih u Chicagu u studenom 2015. godine. Zgrade su uništene u prosincu prošle godine, kada su počeli graditi Store. Sada možemo provjeriti u kojem stanju su radovi, te kako će zgrada izgledati kada bude završena, a to možemo zahvaliti Chicago Tribuneu.

Uspjeh je praktički zagarantiran jer je Foster + Partners tvrtka koja je također odgovorna za izradu Apple Parka, koji je također pri kraju s radovima. Sigurno će pomoći i budžet od 27 milijuna dolara.

Nevjerojatan Apple Store u Chicagu je gotovo završen

Staklena zgrada će izgledati sjajno, što možete vidjeti na pogledu s ulice ispod. Također ćete moći vidjeti rijeku koja prolazi kroz zgradu zahvaljujući dizajnu. Ovaj dizajn usred prirode je bio cilj developera:

Htjeli smo da zgrada izgleda što lakše i transparentnije. – James McGrath, zaposlenik Foster + Partnersa

Nevjerojatan Apple Store u Chicagu je gotovo završen

Kako bi se to dogodilo, vrlo malo proizvoda će biti u prizemlju. Htjeli su dobiti pogled u kojem je teško vidjeti jeste li vani ili unutar prostora. Tome pomaže činjenica da se trgovina nalazi na kosini, pa će gornji dio biti svega 4 metra visine, dok će donji dio gledati na rijeku, a bit će 10 metara visok. Uređaji će biti izloženi u prostoru ispod razine ulice.

Svaki zid sa strane bit će napravljen od četiri panela stakla debljine 1.3 centimetara, a imat će i sloj očvrsnutog stakla kako se ne bi lako slomili. Neki elementi bit će napravljeni od zakrivljenog stakla. Krov će biti izrađen od laganog drva koje se koristi u izradi jahti, dok će najtanja točka krova biti svega 10 centimetara debljine. Appleov logo bit će ovdje postavljen.

Nevjerojatan Apple Store u Chicagu je gotovo završen

Ne znamo još ništa o tome kada bi se trgovina mogla otvoriti. Neki izvori govore kako bi prvi posjetitelji mogli ući u trgovinu već u listopadu.

Izvor: Chicago Tribune

iPhone RED

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!