imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Nevjerojatan Apple Store u Chicagu je gotovo završen

Nevjerojatan Apple Store u Chicagu je gotovo završen


Već neko vrijeme znamo kako Apple gradi jednu od najboljih Apple Store trgovina u Chicagu kao dio velikog ulaganja. Možete provjeriti kako traju radovi preko fotografija i videa.

Apple je osigurao dozvole koje su potrebne za početak radova na jednom od najljepših Apple Storeova koji će ikada izgrađenih u Chicagu u studenom 2015. godine. Zgrade su uništene u prosincu prošle godine, kada su počeli graditi Store. Sada možemo provjeriti u kojem stanju su radovi, te kako će zgrada izgledati kada bude završena, a to možemo zahvaliti Chicago Tribuneu.

Uspjeh je praktički zagarantiran jer je Foster + Partners tvrtka koja je također odgovorna za izradu Apple Parka, koji je također pri kraju s radovima. Sigurno će pomoći i budžet od 27 milijuna dolara.

Nevjerojatan Apple Store u Chicagu je gotovo završen

Staklena zgrada će izgledati sjajno, što možete vidjeti na pogledu s ulice ispod. Također ćete moći vidjeti rijeku koja prolazi kroz zgradu zahvaljujući dizajnu. Ovaj dizajn usred prirode je bio cilj developera:

Htjeli smo da zgrada izgleda što lakše i transparentnije. – James McGrath, zaposlenik Foster + Partnersa

Nevjerojatan Apple Store u Chicagu je gotovo završen

Kako bi se to dogodilo, vrlo malo proizvoda će biti u prizemlju. Htjeli su dobiti pogled u kojem je teško vidjeti jeste li vani ili unutar prostora. Tome pomaže činjenica da se trgovina nalazi na kosini, pa će gornji dio biti svega 4 metra visine, dok će donji dio gledati na rijeku, a bit će 10 metara visok. Uređaji će biti izloženi u prostoru ispod razine ulice.

Svaki zid sa strane bit će napravljen od četiri panela stakla debljine 1.3 centimetara, a imat će i sloj očvrsnutog stakla kako se ne bi lako slomili. Neki elementi bit će napravljeni od zakrivljenog stakla. Krov će biti izrađen od laganog drva koje se koristi u izradi jahti, dok će najtanja točka krova biti svega 10 centimetara debljine. Appleov logo bit će ovdje postavljen.

Nevjerojatan Apple Store u Chicagu je gotovo završen

Ne znamo još ništa o tome kada bi se trgovina mogla otvoriti. Neki izvori govore kako bi prvi posjetitelji mogli ući u trgovinu već u listopadu.

Izvor: Chicago Tribune

iPhone 7 3.999 kn

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!