imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Nema veze što je toliko informacija procurjelo o iPhoneu 8


Nešto slično već se dogodilo i cijela je situacija na kraju ispala puno bolje od očekivanog. Činjenica da znamo gotovo sve detalje o iPhoneu koji će tek biti lansiran ne znači nužno da nas ne čeka još iznenađenja.

Ova nedavna provala velike količine informacija o iPhoneu 8 drugačija je od svega na što smo se naviknuli prethodnih godina. Obično netko ukrade koji dio s pokretne trake, fotografira ga i objavi. U takvim situacijama ne znamo koliko zapravo možemo vjerovati takvim izvorima.

U slučaju iPhonea 8 priča je sasvim drugačija. Ovoga je puta sama tvrtka kriva za curenje informacija jer nisu izbacili najzanimljivije dijelove koda iz softvera pametnog zvučnika. Već smo detaljno pisali o cijelom tom fenomenu pa se nećemo ponavljati. Da, greška jest velika, ali nije nešto što već nismo vidjeli.

Ako već duže pratite Apple i njihove svakodnevne zgode i nezgode, možda se sjećate kako je šest tjedana prije predstavljanja iPhonea 4 jedan inženjer izgubio prototip koji je trebao testirati, i to u kafiću. Uređaj je našla osoba koja ga je kasnije prodala Gizmodu za 5000 dolara.

Nije bilo važno što je mobitel bio prerušen u iPhone 3GS, novinari se nisu dali prevariti te su rastavili uređaj i napisali sve o njemu u članku naslovljenom „Ovo je Appleov sljedeći iPhone“. Sve se pretvorilo u ogroman skandal, čak je i sam Steve Jobs nazvao urednika stranice, a policija je pretražila kuću novinara koji je napisao članak. Ali stvarno, kako se nositi s takvom situacijom?

Jobs je znao kako.

Danas predstavljamo iPhone 4. Ovo je stvarno vruća tema… Ima potpuno nov dizajn. Zaustavite me ako ste ovo već vidjeli“, rekao je na pozornici.

Ovo je posljednjom rečenicom očigledno aludirao na procurjele informacije. To je bilo dovoljno za publiku: svi su počeli pljeskati i smijati se. Ali Jobs je nastavio:

Vjerujte mi, niste ga vidjeli. Ovo morate vidjeti uživo. Nikada nisam vidio ljepši dizan. Ovo je – nesumnjivo – najpreciznija, te jedna od najljepših stvari koje smo ikada napravili.

Sada kada nam se čini da smo iscrpili sva iznenađenja o iPhoneu 8, jer znamo kakav mu je dizajn, koje su glavne funkcije te neke druge sitnice, sjetimo se Jobsovih tadašnjih riječi:

„Vjerujte mi, niste ga vidjeli…“

Moguće je da su modeli koje smo vidjeli točne kopije stvarnog uređaja. Moguće je da na Keynoteu nećemo čuti ništa novo. Ali iPhone je nešto što stvarno morate vidjeti uživo. Nešto što trebate dodirnuti kako biste ga zbilja i u potpunosti doživjeli.

Izvor: Macstories

iPad_akcija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!