imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Nema boljeg zaslona od zaslona iPhonea XS


Ekipa DisplayMatea odradila je svoje uobičajene testove i otkrili su kako je zaslon iPhonea XS i XS Max najbolji od svih.

Tvrtka DisplayMate Technologies specijalizirala se za ispitivanje i ocjenjivanje zaslona putem laboratorijskih testiranja. Sada su testirali i zaslon novih iPhonea, točnije iPhonea XS Max. Međutim, iPhone XS ima identičan zaslon, samo manjih dimenzija, pa možemo reći da dobiveni rezultati vrijede za oba modela.

Rezultate istraživanja iznijeli su u dugom i vrlo kompleksnom objašnjenju, koje se može ovako sažeti:

Na trenutnom tržištu pametnih telefona nema boljeg zaslona od onoga koji je dio iPhonea XS.

Na temelju naših opsežnih laboratorijskih testiranja i mjerenja, iPhone XS Max osvojio je našu nagradu za najbolji zaslon pametnog telefona, a pritom je postigao najvišu ocjenu do sada, A+, zahvaljujući svojim performansama koje su osjetno bolje u odnosu na druge pametne telefone.

Prema riječima predsjednika DisplayMate Technologiesa, Raymonda M. Soneire, zaslon iPhonea XS Max ima bolje performanse od svojih prethodnika u pogledu maksimalne osvijetljenosti, istinskih boja i brojnih drugih aspekata.

Osvjetljenje zaslona iPhonea XS poraslo je s prošlogodišnjih 634 nita na 660 nita, za sRGB i DCI-P3 gamute. Također, zaslon reflektira tek 4,7% svjetlosti, što je jedna od najnižih stopa zabilježenih za pametne telefone. Spoj ta dva rezultata čini ovaj zaslon najčitljivijim na dnevnoj svjetlosti. Ako želite nastaviti čitati o divnim postignućima iPhonea XS, možete pročitati čitavo objašnjenje.

Bilo bi korisno da znate čitati ove dijagrame.

DisplayMate Technologies testira različite zaslone još od 1991., i to uporabom najnovijih tehnologija namijenjenih radu u specijaliziranim laboratorijima. S obzirom na to da su njihovi rezultati javni i provjerljivi, ne mogu biti subjektivni prema Appleu. Za slučaj da ste posumnjali…

Izvori: MacRumors, DisplayMate

Ako želite što prije imati jedan od ovih uređaja, pokažite svoj interes na stranici iSTYLE-a.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!