imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Neka zadnja korištena aplikacija na Watchu ostane budna


Prema zadanim postavkama, vaš Apple Watch pokazuje Watch Face kada bacite oko na njega dok vam je na zapešću. Ali ako želite, možete postaviti da prikazuje posljednju korištenu aplikaciju. Pogledajmo kako to učiniti.

Apple Watch prikazivat će Watch Face kada se zaslon isključi, ali promjenom postavki možete postaviti da se prikazuje posljednja aplikacija korištena na Docku. To vam može biti osobito korisno kada vježbate ili trebate navigaciju. Postupak je, kao i obično, vrlo jednostavan.

Pritisnite Digitalnu krunu te u izborniku pronađite Settings. Odite na General te potražite Wake Screen. Ovdje možete postaviti da se Watch budi kada podignete ruku te koliko će dugo prikazivati posljednju korištenu aplikaciju.

Prema zadanim postavkama, to je vrijeme određeno na dvije minute, ali vi možete postaviti da se prikazuje i nekoliko sati, čak i zauvijek – a možete i isključiti tu opciju. U tom slučaju, uvijek ćete trebati otvarati željenu aplikaciju nakon što probudite Watch.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!