imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nedostaje vam Home tipka? Ne brinite, stiže virtualna!


Dopustite mi da vam pokažem postavku uz čiju pomoć možete vratiti jedinstvenu tipku iPhonea na one uređaje koji više nemaju Home tipku. Da i ne spominjem kako bi to moglo biti korisno u slučaju bilo kakvog kvara.

Lako se može dogoditi da se Home tipka na starijim iPhone uređajima pokvari. Zatim obično slijedi briga oko toga koliko će popravak tipke koštati, te kako će korisnici otvarati i zatvarati stranice nakon toga. Međutim, nema razloga za brigu, jer u iOS-u ima ugrađena opcija koja može poslužiti kao savršeno rješenje za takve slučajeve:

Sve što trebate učiniti je:

  • Otvorite Postavke.
  • Dodirnite Općenito, a zatim Pristup.
  • Potražite AssistiveTouch izbornik.
  • Pomaknite AssistiveTouch prekidač u zeleni položaj da biste ga uključili.

U slučaju da tipka uopće ne radi, jednostavno recite Siri da “uključi AssistiveTouch” i asistentica će napraviti svoj posao. U slučaju da vaš engleski zvuči kao njemački, jednostavno ponovno pokrenite vaš telefon i odmah možete nastaviti s početnog zaslona.

Izvor: MacRumors

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!