imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Nedavno objavljena beta verzija iOS-a 12.2 je upravo otkrila nove AirPodse


Jutros je Apple lansirao najnoviju beta verziju iOS-a. Prvi testeri su odmah pronašli tragove AirPodsa 2.

Korisnici želno iščekuju nove AirPodse. Nije da je nedavna verzija zastarjela ili nešto poput toga, ali korisnici se nadaju nečem novom. Barem bežičnom punjenju. Većina nepouzdanih izvora – poput DigiTimesa – već je o tome pisala, ali i oni provjereni – poput Ming-Chi Kuoa – su ih također spomenuli.

Teorija je prvi puta potvrđena prošlog rujna, na iPhone Keynotu, kada je sama tvrtka otkrila njihov dolazak u prvih nekoliko minuta prezentacije. Djevojka koja je trčala kroz Apple Park s tematskom glazbom Jamesa Bonda u pozadini je rekla “Hey Siri” (u 41. sekundi). Trenutna verzija nema ovu funkciju, pa je to prognoziralo dolazak novih AirPodsa.

Kako je vrijeme prolazilo, nastavili smo čekati dolazak novih slušalica. Nakon što je Apple lansirao beta verziju iOS-a 12.2, ponovno je uključen znak koji nas približava željenom novom uređaju. Pažljivije oči su primijetile da u postavkama Hey Siri funkcije početni zaslon navodi AirPodse kao jedan od kompatibilnih uređaja.

Ovo nije prvi put da beta verzija otkriva informacije o nadolazećem uređaju. Međutim, također se dogodilo i to da je Apple uklonio tu značajku. Kao što se dogodilo s grupnim FaceTime pozivima i AirPlayem 2. Sve u svemu, novi uređaj mora biti iza ugla i ne bismo trebali dugo čekati. I AirPower punjač bi morao uskoro stići. Budući da idu ruku pod ruku, jer AirPods 2 imaju mogućnost bežičnog punjenja.

Najveće pitanje je kada. Iako je iOS 12.2 tek počeo stjenoviti put beta verzija, možda će trebati nekoliko mjeseci da postane javan. Dakle, procijenjeno vrijeme dolaska novih AirPodsa je najranije na proljeće.

Izvor: The Verge

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!