imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Ne sviđa vam se aplikacija koju ste kupili? Zatražite povrat novca!


Može se dogoditi da niste potpuno zadovoljni s aplikacijom koju ste platili. To nije nikakav problem, Apple će vam vratiti taj iznos. Pogledajmo kako to funkcionira!

Ponekad vam se ne sviđa aplikacija koju ste kupili ili jednostavno zaboravite otkazati pretplatu na usluge koje se obnavljaju svakog mjeseca poput na primjer Netflixa, Spotifya, itd. Ipak, to se rijetko događa uglavnom zato što su sve cijene obvezno navedene u App Storeu, kao i regulirani bonusi kupljeni u aplikacijama.

Apple vrlo dobro zna koliko je važno zadovoljstvo kupaca i čine sve što mogu za nas sa stalnim ažuriranjima i poboljšanim aplikacijama u App Storeu. Imaju pravila, ali igraju pošteno, tako da možete i odustati od kupnje. Što to znači? Ako često preuzimate igre, prijeđete sve razine i zatim tražite svoj novac natrag, Apple neće biti samo ljut, već će odbiti vaš zahtjev.

Odigrati cijelu igru i zatim tražiti svoj novac natrag nije dobar potez, čak i ako imate mogućnost poništiti sve kupovine u roku od 14 dana. To je uključeno u e-mailu koji vam je poslan nakon kupnje. Potražite e-mail u vašoj pristigloj pošti. Zatim potražite poveznicu “Prijavi Problem” u donjim odjeljcima. Odaberite vašu regiju i prijavite se na svoj Apple račun. Kada odaberete problem s padajućeg izbornika, moći ćete navesti vaš razlog.

Na izborniku možete odabrati, primjerice, da je aplikacija imala bug-ove, da niste primili ono što ste očekivali ili da vam se aplikacija jednostavno nije svidjela. Trebali biste uključiti nekoliko rečenica kao razlog zašto. Ovdje će vam biti potrebno malo znanja engleskog jezika. Možete navesti da ste krivo kliknuli ili da ste željeli kupiti nešto drugo, itd. Ako vaš engleski i nije najbolji, bez brige, svejedno će vam vratiti novac.

Apple će pregledati vaš zahtjev i u slučaju uspješnog postupka, novac će vam biti vraćen u roku of 10-12 dana.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!