imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Najmoćniji tech influenceri 2017. godine


Forbes je prikupio deset najmoćnijih influencera 2017. godine. Mnoge od njih ste vjerojatno susreli i u našim člancima jer vole Appleove proizvode. Koliko njih se možete sjetiti?

Marques Brownlee

Brownlee je pokrenuo posao u dobi od 16 godina i uskoro je postao jedna od najpoznatijih i najuspješnijih YouTube zvijezda. Njegovi zapanjujuće profesionalni videozapisi imali su veliku ulogu u tome; videozapisi u kojima on vrlo objektivno izvještava o svim tech vijestima. Često govori o Appleu, odmah testira sve uređaje i uvijek je dio ekskluzivnih press događaja u Cupertinu. Njegov najpopularniji videozapis je otvaranje pakiranja iPhonea 7.

Justine Ezarik

Do sada ste vjerojatno pogledali barem jedan videozapis Justine Ezarik ili iJustine na YouTubeu. Da, to malo “i” na početku njenog imena je “TO” i, zato što se Justine uglavnom bavi Appleovim proizvodima. Suzdržite se od viceva o plavušama. Ezarik je sama naučila programirati u HTML-u i to u dobi od 12 godina, te je svoju prvu web-stranicu stvorila 1996. godine. Počela je pisati blog o svojoj strasti za Appleovim proizvodima, a završila je s kanalom na kojem ima 4,000,000 pretplatnika.

Jonathan Morrison

Još jedan YouTube-er koji je postao poznat zbog svojih videozapisa o Appleu, ali se bavi i drugim tech temama. Moji osobni favoriti su njegovi posebni videozapisi za DIY radne stanice. Njegov kanal ima više od 2 milijuna pretplatnika. Isplati se dati mu priliku, čak i zbog njegovog glasa kojeg je ‘posudio’ Samsungu za nekoliko spotova.

Lewis Hilsenteger

Kladim se da ste vidjeli barem jedan od njegovih videozapisa. Hilsenteger ima YouTube kanal pod nazivom Unbox Therapy u kojem otvara i testira različite tech gadgete. Ako ne znate kako se možete proslaviti otpakiravanjem, onda biste trebali pogledati bilo koji od Lewisovih videozapisa. Njegov – ponekad naporan – glas i ludi gadgeti će biti lijepo objašnjenje za njegov kanal, koji broji više od 10 milijuna pretplatnika.

Linus Sebastian

2007. godine, vlasnik malene trgovine računalima je primijetio da konkurentska trgovina koristi kratke videozapise za oglašavanje. Smatrao je kako bi oni trebali napraviti iste korake te je dodijelio taj posao jednom od svojih zaposlenika. Taj zaposlenik bio je Linus, koji je bio stvoren za taj posao. Toliko da je postao jedan od najutjecajnijih tech influencera. Od svih influencera, on je najudaljeniji od Applea, ali ponekad se bavi njihovim proizvodima. Trebali ste ga upoznati u nekoliko naših “kako to radi” članaka.

Na Forbesovom popisu, tech i poslovni influenceri su navedeni skupa. Očigledno, mi smo odabrali osobe koje su povezane s tech svijetom. Sve ostale influencere možete pronaći u originalnom članku.

Izvor: Forbes

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!