imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Najboljih 5 iPhone aplikacija za snimanje selfija

Najboljih 5 iPhone aplikacija za snimanje selfija


Fotografiranje selfieja je normalna stvar ovih dana. Sve generacije snimaju selfieje, pa morate nešto napraviti kako bi se vaše fotografije razlikovale od drugih. Pokazat ćemo vam iPhone aplikacije koje će vam pomoći u tome.

Camera 360

Ako vam treba samo jedna aplikacija za snimanje selfieja, definitvno odaberite Camera 360. Ova aplikacija ima sve što vam je potrebno. Mogućnosti su raznovrsne, a različiti filteri su uglavnom besplatni. Aplikacija ima mnoge mogućnosti, a developeri stalno nadograđuju aplikaciju.

Najboljih 5 iPhone aplikacija za snimanje selfija

Ova aplikacija nam se svidjela zbog Shadow-lover i Pop filtera. Odaberite selfie koji ste snimili ispred neutralne pozadine, stavite neke zanimljive filtere, te možete odmah stvoriti atmosferu kao da ste izašli iz filma. Definitivno provjerite ovu aplikaciju.

VSCO

VSCO je vrlo poznata aplikacija koja se uglavnom sastoji od filtera. Sučelje je jedinstveno i čisto. Aplikacija je jednostavna, a iako se čini kao vrlo osnovna aplikacija, ima puno više toga za ponuditi. Možete izmijeniti sve mjere fotografija, što nas je podsjetilo na Adobe Lightroom dekstop. Druga posebnost je mnogo unikatnih filtera aplikacije.

Najboljih 5 iPhone aplikacija za snimanje selfija

Ako niste zadovoljni s time, možete kupiti dodatne pakete filtera: ponuda se stalno mijenja, neki paketi su jeftini ili besplatni, a neki paketi nestaju kako bi dali mjesta novima. Cijene su vrlo visoke za plaćanje unutar aplikacija, developer traži od 3 do 10 eura za paket, a možete uzeti neograničen pristup za 20 eura mjesečno. Ako nemate stotine tisuća ljudi koji vas prate na Instagramu, vjerojatno vam nije potrebna ova aplikacija.

Facetune

Je li vam poznata situacija u kojoj nitko od vaših prijatelja ne izgleda kao na profilnoj fotografiji na Facebooku, pa ste pomislili: zar svi znaju raditi u Photoshopu? Ne, svi koriste Facetune! Aplikacija vam nudi mogućnost mijenjanja fotografije u stvarnom vremenu. Možete isprobati neke funkcije bez pretplate, kao što su uređivanje usta, nosa, efekti pudera i slično. Osim toga možete koristiti osnovne filtere i nekoliko alata za retuširanje fotografije.

Najboljih 5 iPhone aplikacija za snimanje selfija

Za dva eura mjesečno možete dobiti mnoštvo novih opcija za retuširanje, pa ako stalno stavljate nove fotografije na društvene mreže, provjerite ovu aplikaciju. Iako osobno nismo previše zainteresirani, developeri su napravili sjajan posao.

Retrica

Retrica ne nudi previše, ali ono što nudi nema mane. Možete odabrati razne filtere, kao i prozirnost fotografije. Možete snimiti normalnu fotografiju s prednjom i stražnjom kamerom, a možete izraditi i kolaž fotografija. Još jedna sjajna stvar koju nudi aplikacija je tajmer, kako biste mogli snimati grupne fotografije. Nema nepotrebnih funkcija, a aplikacija je čista, brza i jednostavna. Nas je odlično služila i definiitivno ćemo ju zadržati.

Najboljih 5 iPhone aplikacija za snimanje selfija

Nema nepotrebnih notifikacija, ali ako pritisnete ikonu u gornjem desnom uglu, možete ući u “zajednicu”, u kojoj možete dodavati kontakte svojem profilu registracijom na Facebooku, a postavke možete namjestiti samo u ovom izborniku. Također, možete koristiti dodatne funkcije kao što su snimanje fotografija s većom rezolucijom ili automatsko spremanje. Ali, ako ne želite ove funkcije, nije potrebna registracija.

GIPHY CAM

Kada bismo bili potpuno iskreni, rekli bismo kako je ova aplikacija Retrica za GIF-ove. Očito je kako nije za snimanje selfieja, ali možete GIF-ove spremati kao fotografije. Aplikacija je raznovrsna i jedinstvena: ima mnoštvo opcija i smiješnih efekata. Smiješnih efekata je nažalost malo, ali zato možete nabaviti nove filtere tako da pritisnete veliki znak ispod kamere kako biste dobili notifikacije kada se pojave u ponudi.

Najboljih 5 iPhone aplikacija za snimanje selfija

Nekada sjajni GIF-ovi nastaju snimanjem selfieja, što je jedan od glavnih dijelova izlaska vikendom. Od kada smo pronašli ovu aplikaciju, najdraži hobi nam je ukrašavanje fotografija poznatih osoba raznim dodacima, kako bismo ih dijelili s našim poznanicima i prijateljima. Ove fotografije su uvijek pravi hit, pa ćete se mnogo zabaviti s ovom funkcijom.

iPhone_X
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.