imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Najbolja izvedba ovogodišnjih Oskara pripada iPadu


Simon Pierro dobro je znan čarobnjak s iPadom. Znamo da je njegovu izvedbu teško svrstati u jednu od kategorija, ali trikovi koje je izveo na dodjeli Oskara zbilja su bili dostojni zlatnog kipića.

Ovogodišnja 90. dodjela nagrade Oskar održana je u (nama) sitnim satima 5. ožujka. Ljudi diljem svijeta držali su fige svojim favoritima te napeto gledali prijenos uživo. Naravno, taj je događaj u centru pažnje gotovo svih medija, pa brojni izvođači koriste priliku da uhvate svoj trenutak pod reflektorima.

Pobjednik u toj kategoriji nesumnjivo je njemački čarobnjak s iPadom, Simon Pierro. Sjedinio je klasične ulične performanse s tehnologijom 21. stoljeća. Uzeo je iPad u ruke, šetao ulicama i šokirao prolaznike svojim trikovima potpomognutima tehnologijom: nekoliko je puta izvukao malu verziju zlatnog kipića iz tableta, a u par navrata čak i iz jedne od svojih cipela…

Pierro već godinama radi s elektroničkim uređajima, a jedan od njegovih prvih videa sadržavao je trikove za iOS 5. U međuvremenu je stekao svjetsku slavu, pa godišnje održi i više od stotinu nastupa uživo, zabavljajući publiku svojom magijom. Sam sebe opisuje kao tradicionalnog mađioničara s posebnim štihom.

Ako radite nešto jedinstveno, privući ćete pozornost. Ako radite nešto jedinstveno s jednim od najpopularnijih uređaja prethodnog desetljeća, sve je moguće.

Izvor: Cult of Mac

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!