imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Najbolja izvedba ovogodišnjih Oskara pripada iPadu


Simon Pierro dobro je znan čarobnjak s iPadom. Znamo da je njegovu izvedbu teško svrstati u jednu od kategorija, ali trikovi koje je izveo na dodjeli Oskara zbilja su bili dostojni zlatnog kipića.

Ovogodišnja 90. dodjela nagrade Oskar održana je u (nama) sitnim satima 5. ožujka. Ljudi diljem svijeta držali su fige svojim favoritima te napeto gledali prijenos uživo. Naravno, taj je događaj u centru pažnje gotovo svih medija, pa brojni izvođači koriste priliku da uhvate svoj trenutak pod reflektorima.

Pobjednik u toj kategoriji nesumnjivo je njemački čarobnjak s iPadom, Simon Pierro. Sjedinio je klasične ulične performanse s tehnologijom 21. stoljeća. Uzeo je iPad u ruke, šetao ulicama i šokirao prolaznike svojim trikovima potpomognutima tehnologijom: nekoliko je puta izvukao malu verziju zlatnog kipića iz tableta, a u par navrata čak i iz jedne od svojih cipela…

Pierro već godinama radi s elektroničkim uređajima, a jedan od njegovih prvih videa sadržavao je trikove za iOS 5. U međuvremenu je stekao svjetsku slavu, pa godišnje održi i više od stotinu nastupa uživo, zabavljajući publiku svojom magijom. Sam sebe opisuje kao tradicionalnog mađioničara s posebnim štihom.

Ako radite nešto jedinstveno, privući ćete pozornost. Ako radite nešto jedinstveno s jednim od najpopularnijih uređaja prethodnog desetljeća, sve je moguće.

Izvor: Cult of Mac

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!