imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

A nagradu za „Najglupljeg lopova godine“ dobiva…


…glupača koja se na Facebooku obratili vlasnici iPhonea kojeg je upravo ukrala, pitajući je može li biti toliko ljubazna da joj kaže lozinku za iCloud jer inače ne može koristiti ukradeni mobitel. A onda se ona naljutila. 10/10.

Svaki dio ove priče neprocjenjiv je, pa pažljivo pročitajte sve detalje ovog briljantnog plana. iPhone studentice psihologije iz UK-a, Beth Freestone, ukraden je jedne večeri u Manchesteru. Nekoliko mjeseci kasnije, dobila je neočekivanu poruku na Facebooku. Javila joj se osoba koja je navodno „pronašla“ mobitel.

Bok, nadam se da ti ne smetam ali dobila sam mobitel koji mislim da si ti izgubila i koristim ga zadnja dva tjedna dok je moj na popravku ali ne mogu ga koristiti bez lozinke za iCloud pa možeš li mi je dati da se mogu odjaviti i prijaviti u svoj račun. Hvala unaprijed pusa.

Ni vlasnica se nije ponijela najbistrije: premda nije dala svoju lozinku, složila se platiti toj dragoj osobi koja je pronašla njezin mobitel troškove njegovog slanja poštom (oko 6,60 dolara). Kradljivica je uzela novac, nije vratila mobitel, te je čak blokirala vlasnicu na Facebooku.

Ipak, prije svega toga, dogodio se jedan jednako zanimljiv razgovor. Evo kako je ova hvale vrijedna osoba reagirala na spominjanje policije:

Zvanje policije bilo bi je**** besmisleno jer ja nisam ukrala mobitel pa mi ni nemoj pokušavati prijetiti i prestani me zvati s nepoznatih brojeva jer će te to koštati.

Ali to nije sve.

Bit će poslan kada bude poslan to nije zločin jer sam ga ja našla a ne ukrala i činim ti uslugu ali ako me nastaviš maltretirati završit će u smeću.


S A V R Š E N O

Izvor: Cult of Mac

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!