imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Nadograđen iWork za Mac i iOS


Appleovi besplatni uredski paketi dobili su veću nadogradnju dva mjeseca nakon lansiranja prošle verzije. Pogledajmo koje su sve nove značajke uključene.

Pages 4.1 za iOS

Uključuje unaprjeđenje pametnih anotacija. One se sada rastežu i omataju kako bi pratile tekst tijekom uređivanja. Korisnici sada mogu brzo prelaziti između crtanja i pametnih anotacija na iPadu. Funkcioniraju i s običnim te rukom pisanim bilješkama.

Numbers 4.1 za iOS

Podrška za LaTeX ili MathML notacije. To vam omogućuje dodavanje matematičkih jednadžbi u Numbers dokumente.

Keynote 4.1 za iOS

Omogućuje korisnicima uređivanje postojećih i stvaranje novih master prezentacija. A one se mogu izvoziti kao film ili slike.

Sve tri aplikacije uključuju i nove dijagrame i oblike.

iWork za Mac

Apple je predstavio i Pages 7.1, Numbers 5.1 i Keynote 8.1 za Mac. Računalna verzija ima iste nove značajke kao i mobilna. Ako pritisnete tipku za instaliranje, iste te značajke postaju dostupne kao i na iPhoneu i iPadu. Također, nadogradnja je besplatna, kao i osnovni softverski paket iz App Storea.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!