imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nabavite svoju značku povodom Dana žena!


Apple i ove godine slavi Dan žena dajući novu značku za aktivnost. Možete je dobiti prilično lako.

Svu gospodu podsjećamo da je danas najunosniji dan za cvjećare – slavi se međunarodni Dan žena. Prošle smo godine saželi prošlost tog dana, a ako ste propustili taj članak, bacite oko jer se radi o zanimljivom štivu.

Clara Zetkin, jedna od prvih aktivistica za ženska prava.

Apple je stvorio uobičajenu značku za vlasnike Apple Watcha, kao što su to napravili povodom Dana planeta Zemlje i mjeseca zdravlja srca. Prošle su godine osjetno povisili standarde, a zadatak je bio udvostručiti svoj cilj za aktivnost kretanja. To nije tako lako postići ovako lijenog petka. Srećom, ove godine smo pošteđeni prevelike muke.

Ako želite ovu jedinstvenu značku, dovoljno je da se malo pokrenete – ali stvarno samo malo:

    • Započnite vježbu hodanja, trčanja ili kretanja u kolicima na svom Apple Watchu.
    • Prijeđite najmanje 1.6 km (jednu milju).
    • I to je to – odmah ćete biti nagrađeni!

Tu značku možete dobiti samo danas, pa nemojte propustiti tu priliku. Skoknite u cvjećarnicu – to je dovoljno da ispunite zadatak. Ako vam je cvjećarnica ispred kuće, prošećite se do trgovine i kupite čokoladu – s time ne možete pogriješiti.

Sretan Dan žena svim damama koje nas prate!

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!