imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Možda stiže pametna maska s baterijom za iPhone X i iPhone XS


O da. Čini se da nas čeka nešto novo – Appleova nova pametna maska s baterijom možda će ugledati svjetlo dana.

Kako se približava 2019., postaje sve jasnije da je tržište dodataka najbolja opcija za zaradu svim proizvođačima prije no što lansiraju sljedeći veliki hit. Statistike pokazuju da prodaja pametnih telefona krajem 2018. polako opada, te da zalihe postaju sve veće: krajnje je vrijeme da Apple predstavi nove i zanimljive dodatke po povoljnijim cijenama.

Primjerice, u tu kategoriju spadaju AirPods, kojima Kuo predviđa fenomenalnu budućnost s do čak 100 milijuna prodanih jedinica. To i ima smisla jer svi vole AirPodse – to su moderne, ugodne i povoljne slušalice, pa će ljudi radije uložiti u njih nego u novi pametni telefon svake godine. A koji bi proizvod mogao nadmašiti pametne slušalice? Nesumnjivo pametne maske s baterijom.

Takve su maske genijalna inovacija jer štite vaš uređaj prilikom pada i od udaraca, te osiguravaju da ne ostanete bez baterije (iako su i iPhone XS i XS Max prilično jaki na tom području). Međutim, nismo u potpunosti oduševljeni njihovim dizajnom. Uopće nije bilo vijesti o tome hoće li Apple nastaviti raditi na tom konceptu, jer je zadnja takva maska izrađena za iPhone 7.

Ipak, najnovija beta verzija watchOS-a 5.1.2 uspjela je otkriti neke informacije –Apple će možda dodati Apple Watchu ikonu statusa te baterijske maske. Guilherme Rambo je na temelju tih i drugih informacija ubrzo otkrio specifikacija za iPhone XS i iPhone XS Max, pa jedva čekamo kada će se Apple oglasiti u svezi ove teme.

Izvor: 9to5Mac

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!