imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Možda dolaze posebni popusti za pretplate


Osim novim korisnicima, razvojni bi programeri mogli davati popuste svojim postojećim i bivšim pretplatnicima.

Mnogo glasina kruži o aplikacijama iz App Storea koje nude pretplate. Od načina plaćanja koji potiče Apple, preko prevaranata koji se oslanjaju na razne metode do Appleovog odgovora na takve zlouporabe. Sada je vrijeme za nešto novo što će korisnici obožavati:

Popuste na pretplate.

Sada se velike akcije javljaju povodom posebnih prilika, primjerice Božića, Crnog petka ili nekog sličnog blagdana. Brojni korisnici iskorištavaju takve prilike kako bi nabavili sve željene aplikacije. Međutim, aplikacije koje nude pretplatu obično nisu bile uključene u te akcijske ponude te nisu imale priliku privući veći broj korisnika. Imale su samo jednu mogućnost: ponuditi popuste novim korisnicima. Ali postojeći i bivši korisnici nisu mogli uživati ni u kakvim pogodnostima.

Apple će to promijeniti s iOS-om 12.2, kao što su najavili na svojoj stranici za razvojne programere. Oni će ubuduće moći ponuditi popuste postojećim i bivšim korisnicima, a istovremeno će moći imati do deset promotivnih cijena.

Prema novim pravilima, razvojni programeri ne bi smjeli nuditi snižene cijene svima. Tu je i opcija provođenja A/B testova i ponuda praznih popusta raznim grupama korisnika. Sada će imati priliku otkriti više o svojim najpovoljnijim promotivnim cijenama. Razvojni programeri također će moći vidjeti koji su korisnici otkazali svoju pretplatu, pa bi im oni mogli biti i nova ciljna grupa.

Dakle, obratite pozornost na aplikacije koje nude pretplate jer bi popusti mogli biti jako primamljivi. Također, nemojte zaboraviti da bi popusti mogli biti aktualni samo određeno razdoblje, nakon čega će se izvorne cijene ponovno vratiti.

Izvor: TechCrunch

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!