00_iphone_8_dummy_cover

Model iPhonea 8?

#Vijesti
2017. 04. 24.

Fotografije iPhonea 8 pristižu sa svih strana. Prije par dana smo vidjeli nacrt koji je procurio, a sada imamo model uređaja koji proizvođači dodataka koriste za testiranje.

Danas smo pisali o tome hoće li novi iPhone zaista imati Touch ID na poleđini uređaja. Samo što smo završili s tim člankom, pojavile su se slike koje navodno prikazuju model iPhonea 8. Dobra vijest je ta da čitač otisaka na poleđini nigdje nije vidljiv. Evo ih:

01_iphone_8_dummy

Na temelju iskustva iz prethodnih godina, moguće je da je model prikazan na ovim fotografijama 99% isti kao i iPhone, čiji je izlazak zakazan za ovu jesen. Evo još tri fotografije:

02_iphone_8_dummy

Ove fotografije je na Twitteru podijelio Benjamin Geskin: prema njemu, ovaj model je izrađen na temelju Foxconnovog CNC modela. Također je dodao kako je ovaj model iste debljine kao i iPhone 7, te da će sjajni rub biti crn na konačnom proizvodu. Trenutno, jedini nevjerojatan dio na ovome modelu su rupice na vrhu zaslona. Geskin je izjavio kako će zaslon biti stvoren prema shematskom crtežu prikazanom ispod, i koji izgleda kao da je preuzet iz sci-fi filma.

03_iphone_8_dummy

Još ne znamo da li su Geskinove informacije ili model koji drži 100% točne ili ne, ali pretpostavljamo da je moguće. Zadnjih par godina nam je pokazalo kako je proljeće razdoblje kada nacrti obično počnu stizati, praćeni fotografijama i modelima uređaja, slično ovome. Uskoro ćemo vidjeti koliko su ove fotografije točne, kada više informacija i dijelova procuri iz tvornica proizvođača; onda će biti lakše sastaviti izgled novog iPhonea.

Komentiraj