imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

MiniWiki – Wikipedia na vašem zapešću


Ovom vam prilikom predstavljamo aplikaciju za Apple Watch, koja bi vas mogla pretvoriti u pravog štrebera.

Želite izvesti curu u kino ili na večeru i impresionirati je? Na ručku ste s kolegama i želite s njima podijeliti neku zanimljivu informaciju o obližnjoj zgradi? Ili jednostavno želite znati sve o naselju u kojem živite? Ako znate engleski i imate Apple Watch, potrebna vam je još samo aplikacija MiniWiki i bit ćete novi izvor informacija u društvu.

Ova aplikacija jednostavno je pretraživač Wikipedije za Apple Watch. Drugim riječima, omogućuje vam da na zapešću uvijek imate enciklopediju te da u svakom trenutku možete pronaći odgovor na pitanje koje vas muči. Također, aplikacija koristi vašu lokaciju pa vas obavještava o popularnim člancima vezanima uz mjesto na kojem se nalazite. Dakle, u samo nekoliko dodira možete otkriti sve o skulpturama i građevinama koje vas okružuju, te o povijesnim događajima koji su se ondje zbili.

Možete upotrebljavati funkciju diktiranja ili Scribble za pretraživanje. Ali, za takve stvari radije upotrijebite svoj iPhone. Besplatna verzija aplikacije savršeno funkcionira, ali postoji i opcija s plaćanjem koja vam omogućuje preuzimanje i označavanje stranica. Jedini nedostatak je da možete pretraživati isključivo stranice na engleskom jeziku.

Preuzmite MiniWIki iz iOS App Storea (Apple Watch, besplatna, sadrži IAP)

Izvor: 9to5mac

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!