imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Microsoft Outlook za iOS


Microsoft je predstavio službenu Outlook aplikaciju za iOS koja omogućava korisnicima jednostavno korištenje svojeg e-mail sandučića, kalendara, priloga, i još puno drugih mogućnosti sve pod jednim pogledom.

Aplikacija radi  s Microsoftovim Outlook.com i Office 365, a kompatibilna je i s iCloud, Gmail i Yahoo Mail servisima. Outlook za iOS također sadrži i mogućnost upotrebe posebnih poteza rukom koji im omogućavaju da na jednsotavan način obrišu, arhiviraju ili planiraju poruke.

“Sada, s Outlook aplikacijom, stvarno možete upravljati svojim poslovnim i privatnim e-mail porukama na vašem telefonu i tabletu – jednako efikasno kao i na vašem računalu. I, zato što znamo da svatko ima svoj, unikatan način upravljanja e-mail porukama, Outlook vam pruža mogućnost izrade svojih poteza rukom i akcija kako biste prilagodili iskustvo korištenja svojim potrebama. Osim e-mail poruka, nova Outlook aplikacija pruža integrirani kalendar s jednostavnim načinom ugovaranja sastanaka ili dijeljenja svoje satnice.”

Outlook za iOS je prva aplikacija izrađena od strane Microsofta manje od dva mjeseca nakon kupovine e-mail startupa Accompli, tvrtke koja je također izradila e-mail klijent za iOS i Android. U zadnjih godinu dana Microsoft je intenzivirao svoja nastojanja u području mobilne produktivnosti. Prošli ožujak su predstavili Office za iOS, a naknadno su dodali i mogućnost ispisa i fontove neovisnih proizvođača.

Microsoft Outlook je besplatna aplikacija za iOS uređaje i možete ju preuzeti u App Storeu.
Htjeli bismo samo napomenuti kako je potrebno imati posljednju inačicu Office 365 za business kako biste koristili ovu aplikaciju.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!