imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Mapify – obvezna aplikacija za svjetske putnike


Dok sam razmišljao o tome gdje bih mogao otići tijekom produženog vikenda, u App Storeu sam pronašao Mapify, aplikaciju koja mi je pomogla da odlučim. Ona omogućuje korisnicima da podijele gdje su bili i kakva su njihova iskustva. I uz to, besplatna je.

App Store je pun aplikacija potrebnih za putovanje: izvanmrežne karte, tražilice zabava a postoji čak i karta toaleta na kojoj možete ocijeniti kvalitetu usluge. Mapify pokušava pomoći u odlučivanju o najvećem pitanju: kamo ići?

Mislim, gdje ići, a da nikada prije niste bili tamo. Budući da ste već bili u Pragu i Beču, uživali na hrvatskim plažama, ali na koliko mjesta niste bili? Tu dolazimo do Mapifyja. Aplikacije za svjetske putnike koji bi željeli otići na mjesto koje su rijetki već otkrili.

Nakon što unesete vašu nacionalnost i trenutnu lokaciju, možete izabrati glavne interese poput: razgledavanja, prirode, noćnog života, plaža i tako dalje. Morate odabrati 4 za početak otkrivanja. Aplikacija prikazuje aktivne korisnike koji bi vas mogli inspirirati.

Bez pretjerivanja, vrijedi ih provjeriti. Kada pronađete odredište, pokupite čeljust s poda nakon gledanja fotografija, recenzija i komentara, koji je sljedeći korak? Stići tamo! Prije planiranja rute za stopiranje i traženja mjesta gdje ćete odsjesti, dodirnite Open Mapify guide for this Spot tipku.

Aplikacija je sve pripremila za vas. Možete rezervirati vaše karte online i potvrditi vašu Airbnb rezervaciju, a također vam nudi i odgovarajuće haljine i dodatke za tu prigodu. Znači, to je prilično složena usluga. Prije putovanja možete postaviti korisniku pitanja o svemu.

Preuzmite Mapify s App Storea (Univerzalno – Besplatno)

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!