imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Mac Evo – kreativni koncept nepostojećeg Appleovog računala


Ovaj vam put donosimo odličan koncept nepostojećeg Appleovog uređaja koji nikada neće ugledati svjetlost dana. Šteta, jer bi ta ideja bila odlična.

Postoje dvije vrste koncepta, jedna koja ostvaruje vaše najluđe snove, a druga koja se temelji na glasinama o nadolazećim Appleovim uređajima. Pierre Cerveau, francuski dizajner s adresom u Južnoj Koreji odlučio je izmisliti nešto novo. U cijelosti je izmislio uređaj koji bi lako mogao postati dio Appleovog ekosustava.

Na gornjoj i donjoj slici možete vidjeti stolno računalo, naziva Mac Evo. Cerveau je postavio taj uređaj između Maca mini i Maca Pro. Iako je veličinom malen (kao dva Maca mini jedan na drugom), bio bi sposoban za ogromne performanse. Izradio je tekući sustav hlađenja naziva Liquid Radia, koji bi istovremeno mogao hladiti CPU i GPU.

Uređaj ima i dovoljno konektora. Tu su razni ulazi poput HDMI-ja te klasičnih USB-A i USB-C konektora. Nama se najviše sviđa Classic Beige boja, s retro elementima. Posvećen je isključivo hipsterima među Appleovim korisnicima.

Naravno, radi se o potpuno izmišljenom uređaju zaljubljenika u Appleov dizajn, i sumnjam da će Apple u dogledno vrijeme lansirati nešto slično. Možda se dizajn svidi kineskim proizvođačima…

Izvor: Design by Pierre

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!