imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Luksuzni Apple Watch 4 – po ne tako visokoj cijeni


Očito je da nijedan Apple Watch ne bi trebao ostati bez kože morskog psa i pozlate. Ali ovaj puta ima prilično “povoljnu” cijenu i nije tako ružan – u odnosu na ostale proizvode u ovoj kategoriji.

Zlatni i platinasti iPhone uređaji s dijamantnim umetcima sada već imaju svoju tradiciju. Posljednji put su najavili verziju iPhonea načinjenih od plemenitih metala prije nego što je uređaj uopće lansiran. Današnja tema je Apple Watch, načinjen od strane Aurum Editiona. S jedne strane, puno je otmjeniji od Caviarovog iPhonea na kojem je ugravirano Putinovo lice. S druge strane, nije tako skup.

Tvrtka je bila veoma velikodušna i poslala primjerak ekipi MacRumorsa, tako da imamo priliku pogledati videozapis o tome.

Koncept je potpuno isti: razne upotrebe plemenitih metala. Narukvica je načinjena od kože egzotičnog morskog psa, a 24-karatna pozlata je debljine 8 mikrona i ima cvjetni uzorak. Svi dijelovi su ručno napravljeni s 40 sati posla. A također ima i vrlo otmjenu kutiju. Nisam veliki obožavatelj ove kategorije, ali je ovaj Apple Watch prilično otmjen i elegantan.

Još veće iznenađenje je cijena. Dok zlatna izdanja iPhonea ne postoje ispod 5000 dolara, te se njihova cijena često penje na oko 10 000 dolara, ovaj Watch se može kupiti za “samo” 2200 dolara. Uzmimo u obzir da je Apple jednom imao službeno keramičko izdanje Watcha, čija je početna cijena bila 1250 dolara.

Izvor: MacRumors

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!