imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ljudi su potrošili puno na aplikacije na ovogodišnjem Black Fridayu


Ovogodišnji Black Friday je oborio sve rekorde App Storea. Završili su sezonu jači za 20% u odnosu na prošlu godinu. Čini se da era aplikacija još nije gotova.

Očito, Black Friday znači ogromno uzbuđenje oko aplikacija, ne samo oko fizičkih hardvera, te lude redove koji se formiraju ispred virtualnih blagajni u svakom web-shopu. Ove godine su ti redovi bili najdulji ikada – tako barem Sensor Tower tvrdi u svom najnovijem izvješću.

U SAD-u su korisnici potrošili 52 milijuna dolara u App Storeu. To je 31.6% više u odnosu na prošlogodišnjih 39.5 milijuna dolara. To j prilično izvanredno. A isto je vrijedilo i za ostatak svijeta. Korisnici van SAD-a su potrošili oko 117.3 milijuna dolara na aplikacije tijekom Black Fridaya.

Ukupno, to je 169.3 milijuna dolara samo za aplikacije unutar nekoliko dana. Mislim da to govori puno o digitalnom ponašanju korisnika i njihovom životnom stilu.

Izvor: AppleWorld.Today

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!