imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Kuo se vratio i otkrio sve Appleove planove!


Nakratko smo povjerovali da će napustiti Apple, ali Ming-Chi Kuo je dobro i opet je u dosluhu s ptičicama iz lanca dobavljača. Kao i do sada, nije se libio podijeliti s nama Appleove planove za blisku budućnost.

Nakon što je napustio KGI Securities, zabrinuli smo se da se Appleov pouzdani prorok zauvijek povukao sa scene te da nam više neće otkrivati informacije o Appleovim planovima. Srećom, to se nije ostvarilo. Jedina je razlika što sada radi za TF International Securities. U svom jučerašnjem izvješću, u slavu svog povratka, preplavio nas je informacijama koje potvrđuju Gurmanova ranija predviđanja:

  • Očekuju nas spektakularne promjene u pogledu izbora iPhonea za 2019., ali o tome će više znati u rujnu i listopadu.
  • Očekuje da će LCD uređaji nadmašiti prodaju OLED uređaja čak i 2019.
  • U drugoj polovici 2018. lansirat će se sljedeći uređaji (osim iPhonea): iPad s Face ID-om, jeftiniji MacBook Air, novi modeli Apple Watcha većih zaslona.
  • 6.1-inčni iPhone: bit će na policama do rujna, bez obzira na to što masovna proizvodnja neće početi prije proizvodnje OLED modela. Stoga možemo pretpostaviti da će sva tri modela biti dostupna u rujnu.
  • 6.1-inčni iPhone uvjerit će mnoge da nadograde svoje uređaje, jer će moći sve što može i iPhone X, a početna cijena bit će mu oko 600-700 dolara.
  • Evo što je rekao u pogledu Appleovog rata s konkurencijom: „Na tržištu top modela, Apple je jedino konkurencija samome sebi, što znači da mora ponuditi nove modele koji će privući kupce te tako povećati prodaju. Smatramo da je slab porast prodaje iPhonea zabilježen posljednjih godina uzrokovan smanjenom potražnjom za novim uređajima nakon iPhonea 6.“
  • Kada je u pitanju inovacija, Kuo tvrdi da je Apple i dalje u vodećoj poziciji unutar čitavog tehnološkog sektora te da mogu to iskoristiti predstavljanjem novih inovacija na području proširene stvarnosti.

To je sve. Ove nas vijesti već vesele i jedva čekamo vidjeti njihovu realizaciju.

Izvor: MacRumors

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!