imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Kuo je ponovno podijelio svoje predviđanje za AirPodse


Bežično punjenje će stići u 2019., s potpuno novim dizajnom u 2020., a 2021. bi mogle zavladati svijetom. Naravno, neće samo prodaja rasti.

Unatoč tome što je napustio KGI Securities u svibnju kako bi mogao analizirati druge tvrtke, jedan od najpriznatijih izvora za Apple ne može zaboraviti svoje korijene. Nakon njegovog predviđanja za iPhone XR u studenome, Ming-Chi Kuo je ponovno podijelio svoja predviđanja o AirPodsima, najboljem i najuspješnijem proizvodu u proteklih nekoliko godina.

On smatra da će bežične slušalice biti Appleov proizvod s najboljim rastom u doglednoj budućnosti. Trenutno, od 1 milijarde vlasnika iPhonea, manje od 5% njih posjeduje AirPodse, međutim, u današnje vrijeme ljudi potroše više novca na dodatke umjesto prelaska na drugi model. Stoga, u odnosu na 16 milijuna jedinica koje su prodane u 2017., on predviđa 100-110 milijuna jedinica do 2021.

Naravno, pozvao se i na model AirPodsa s podrškom za bežično punjenje, koje očekujemo još od najave AirPowera u 2017. Prema Kuovim riječima, on će zaista stići uskoro, te bismo ga trebali očekivati u prvom kvartalu 2019. To je odlično, ali trebali bismo dodati i ovo: u prosincu prošle godine smo pisali istu stvar. Da, i još jedan problem za koji se možemo pripremiti u isto vrijeme.

Troškovi proizvodnje tehnologija koje su uključene u novom kućištu će biti znatno veći…

Patent za AirPodse koji se mogu prilagoditi već postoji.

Međutim, ono što se broji kao inovacija je to da je Kuo spomenuo AirPods 2, koje bi dobile potpuno novi dizajn, a on njihovi izlazak predviđa krajem 2019, ili početkom 2020. Novi dizajn sam po sebi ne bi bio tako uzbudljiv, budući da nema razloga za radikalnu promjenu. Poboljšanje Bluetooth tehnologije u slušalicama bi definitivno bilo odlično i zaista bismo to voljeli, ali već je i sada odlična ako uzmemo u obzir veličinu.

Ipak, poboljšanje korisničkog iskustva i bolja integracija s iOS i macOS proizvodima bi vjerojatno značila da bismo se mogli prebacivati s Maca na iPhone sa samo jednim klikom. To je vjerojatno jedina funkcija zbog koje bismo odmah zamijenili naš stari model, a za mene bi to doista učinilo AirPods slušalice savršenima. Do tada, morat će biti “samo” moj omiljeni dodatak ikada.

Izvor: 9to5Mac

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!