imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Predstavljen iOS 12 – Apple WWDC 2018

Pogledajte nove funkcije sljedećeg sustava!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Krasna umjetnička djela nastaju kada je iPad Pro u pravim rukama


Vidjeli smo puno crteža za koje se kasnije ispostavilo da su nastali Appleovom olovkom na iPad Prou. Sada možemo sami vidjeti cijeli proces putem gifova. Rob Zilla nacrtao je legendarnog NBA igrača Kevina Duranta, a krajnji je rezultat veličanstven.

Svi koji imalo vole košarku sigurno znaju tko je gospodin Durant, ali malo ljudi zna da ekipa Golden State Warriorsa iz Appleovog rodnog grada trenutno reda pobjedu za pobjedom. Tome u čast, iz Applea su zamolili Roba Zillu da nacrta glavnog igrača ekipe pomoću iPad Proa. Eddy Cue, viši potpredsjednik Internet Software and Services sektora, veliki je obožavatelj ove ekipe, pa su stvarno trebali učiniti nešto posebno kako bi proslavili uspjeh i odličnu izvedbu Warriorsa.

01_drawings_of_warriors_nba_team_created_with_ipad_pro

Umjetnik je crtao koristeći Apple Pencil, te iOS verziju Adobe Illustratora. Slika je ispala toliko dobro da je Rob potom i rukom nacrtao sve igrače i trenere, te napravio gif verzije svih crteža. One su prikazane na velikim zaslonima u dvorani tijekom poluvremena zadnje utakmice sezone protiv Los Angeles Lakersa, a koja se odvijala u jutarnjim satima po europskom vremenu.

02_drawings_of_warriors_nba_team_created_with_ipad_pro

Izvor: Apple

iPhone RED

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!