00_drawings_of_warriors_nba_team_created_with_ipad_pro_cover

Krasna umjetnička djela nastaju kada je iPad Pro u pravim rukama

#Vijesti
2017. 04. 13.

Vidjeli smo puno crteža za koje se kasnije ispostavilo da su nastali Appleovom olovkom na iPad Prou. Sada možemo sami vidjeti cijeli proces putem gifova. Rob Zilla nacrtao je legendarnog NBA igrača Kevina Duranta, a krajnji je rezultat veličanstven.

Svi koji imalo vole košarku sigurno znaju tko je gospodin Durant, ali malo ljudi zna da ekipa Golden State Warriorsa iz Appleovog rodnog grada trenutno reda pobjedu za pobjedom. Tome u čast, iz Applea su zamolili Roba Zillu da nacrta glavnog igrača ekipe pomoću iPad Proa. Eddy Cue, viši potpredsjednik Internet Software and Services sektora, veliki je obožavatelj ove ekipe, pa su stvarno trebali učiniti nešto posebno kako bi proslavili uspjeh i odličnu izvedbu Warriorsa.

01_drawings_of_warriors_nba_team_created_with_ipad_pro

Umjetnik je crtao koristeći Apple Pencil, te iOS verziju Adobe Illustratora. Slika je ispala toliko dobro da je Rob potom i rukom nacrtao sve igrače i trenere, te napravio gif verzije svih crteža. One su prikazane na velikim zaslonima u dvorani tijekom poluvremena zadnje utakmice sezone protiv Los Angeles Lakersa, a koja se odvijala u jutarnjim satima po europskom vremenu.

02_drawings_of_warriors_nba_team_created_with_ipad_pro

Izvor: Apple

Komentiraj