imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Koristite predloške za crtanje na iPadu


Apple Pencil može se koristiti za hrpu različitih stvari. Pomoću predložaka, možete početi crtati na iPadu, čak i ako nemate baš izbrušen talent.

Sada su iPadi kompatibilni s Apple Pencilom dostupni i za one ograničenog budžeta. Prije nekoliko tjedana i ja sam kupio tu digitalnu olovku za svoj tablet te napokon dobio konačan dokaz da nisam nadareni slikar. Siguran sam da nisam jedini, ali to ne znači da se ne možemo malo zabavljati te stvarati lijepe stvari.

Sve što trebate jest koristiti predloške na novom iPadu ili iPadu Pro te Apple Pencil. Potražite željenu sliku, ispišite je na tanji list papira, otvorite aplikaciju za crtanje, stavite papir na zaslon i pratite linije olovkom.

Ovako se crtanje čini realističnijim, jer dodirujete papir, a ne staklenu površinu iPada. Zato je korištenje predložaka još zgodnije.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!