imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Koristite Linije i mreže u aplikaciji Bilješke


iOS 11 ima mnoštvo zanimljivih značajki, a Apple je od dosadne i rijetko korištene aplikacije Bilješke napravio multifunkcionalnu aplikaciju. Jedna od novih značajki je korištenje linija i mreža, a mi ćemo vam pokazati kako to radi.

Lutajući kroz papirnicu, možete pronaći različite papire s rešetkama. Svaki od njih ima svoju svrhu. Ni u digitalnom svijetu nije ništa drugačije. Puno je lakše pisati rukom na papiru koji ima crte koje vas vode.

Možete birati između različitih predložaka koje možete aktivirati u aplikaciji Bilješke ili putem Postavki. Za aktivaciju putem Postavki, morate pronaći odjeljak Bilješke u glavnom izborniku. Omogućite funkciju linije i mreže i odaberite željeni predložak. Jednostavnije je ako to učinite u samoj aplikaciji Bilješke. U bilo kojoj bilješci dodirnite strelicu u gornjem desnom kutu i odaberite isto, opciju linije i mreže koja se nalazi na dnu.

Ove postavke možete primijeniti na iPhoneu i iPadu. Korištenje Apple Pencila je savršena kombinacija za zapisivanje stvari bez korištenja aplikacija treće strane.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!