imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Kontrast – predivna i briljantna logička igra za iPhone


Možete interpretirati same igre u razvoju kao oblik umjetnosti, ali ono što se dogodilo u slučaju Kontrasta je na potpuno drugačijoj razini. Glatke linije i uzbudljivi oblici, i sve to iz logičke puzzle igre.

Volim pretraživati App Store u potrazi za novim igrama. Otkako je Apple predstavio svoj dnevni feed s novostima, Today, to više i nije toliki izazov. Tamo sam pronašao i Kontrast, koji izgleda kao uzbudljivi eksperiment, tako da moram reći da potrošenih 8.99 HRK nije bačen novac.

Kada preuzmete aplikaciju, suočit ćete se s jednostavnim crtežima i oblicima. A budući da govorimo o nekakvoj vrsti puzzle igre, ne biste trebali očekivati velika uzbuđenja ili avanture. Ali ćete se morati zaista potruditi i razmišljati tijekom igranja i što je važnije: ova igra je predivna. U Kontrastu, cilj je pomaknuti krugove i kvadrate s jednog kraja pozornice na drugi, što se na prvi pogled ne čini kao težak zadatak.

Međutim, u svakoj fazi, suočit ćete se s različitim interaktivnim elementima kao što su: vijci, svjetiljke, katapulti. Morate istražiti sve mogućnosti kako biste riješili sve. U neprestanom procesu učenja saznat ćete što se može okrenuti, zavrnuti, što je punjivo ili pak eksplozivno.

Ne bih rekao da je teško doći od točke A do točke B, ali potrebno je malo razmišljanja i koncentracije. Prolazak kroz svih 7 faza traje oko 35-40 minuta, ali to nije igra koju biste trebali prijeći s lakoćom. To je kombinacija nadrealističke umjetnosti i logike koja vas potiče da ponovno pokrenete svaku fazu i divite se svim čudima ovog remek-djela.

Preuzmite Kontrast s App Storea (iPhone, iPad, 8.99 HRK)

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!