imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Koncepti svuda, koncepti oko nas…


A ideja s naslovne slike samo je jedna od mnogih. Nema tjedna koji prođe bez pojave nekog koncepta, a mi vam donosio nekoliko zbilja zapanjujućih umjetničkih djela. Imamo crveni iPhone X, Apple Watch s velikim ekranom te nove ideje za Appleove slušalice.

Volimo koncepte. Premda znamo da ni jedan od njih neće ugledati svjetlo dana u takvom obliku, i dalje slinimo nad njima. Nedavno smo vidjeli lude ideje za slušalice, a evo nove porcije, ovoga puta s Appleovim logom i Sirinom animacijom.

Mislim da ja ne bih nosio nešto poput toga, ali jasno je da ova ideja savršeno stapa čisti izgled i teksturu HomePoda s oblikom Beats proizvoda. Osim niza Beats slušalica, znamo da je Apple sve bliže lansiranju vlastitih uređaja. To je i očekivano s obzirom na veliki uspjeh AirPodsa, koje i dalje drže prvo mjesto na tržištu bežičnih slušalica. A korisnici vole intuitivno i jednostavno korištenje.

Sada kada smo uspjeli zatvoriti usta, evo jednog realističnijeg koncepta. Apple je nedavno predstavio (PRODUCT)RED verziju iPhonea 8, koji će uskoro doći u prodaju. Ta crvena verzija iPhonea vrlo je popularna, ali iPhone X nije dostupan u toj boji. Za sada.

Brzo su stigli i koncepti modela potpuno crvene pozadine. Baš me zanima bi li Apple ikada bio zainteresiran lansirati takav uređaj.

Na kraju, kratak pogled na Apple Watch većeg ekrana. Već smo pisali o tome da je iPhone X naslijedio neke elemente dizajna i tehnologije od Apple Watcha. Pa, sljedeća generacija Apple Watcha možda naslijedi nešto od iPhonea X – obliji rubovi i veći zaslon izgledaju zbilja uvjerljivo.

Biste li kupili ove proizvode?

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!