imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Koliko traje punjenje Apple Pencila?


Svoj Apple Pencil možete napuniti na nekoliko načina, ali koliko je vremena potrebno da se napuni do kraja? Pripremili smo vam odgovore na sva pitanja oko kojih razbijate glavu dok se odlučujete o kupnji.

Apple Pencil, stvoren kao dodatak za iPade, savršen je alat za sve koji puno crtaju, redovito vode bilješke ili vole negdje zapisati punijisvoje brojne kreativne ideje. Ta digitalna olovka, koju možete kupiti posebno, iznimno je tankog dizajna i omogućuje vam cjelodnevno korištenje. To u prosjeku znači 10 sati stalne uporabe. Vjerojatno mislite da takav kapacitet podrazumijeva i dugo punjenje, ali zapravo se radi o minutama.

Apple Pencil možete puniti putem Lightning adaptera ili preko iPada. Bez obzira na to koju metodu odabrali, nakon samo 15 sekundi punjenja baterija je spremna za tri sata korištenja. Drugim riječima, za samo par trenutaka možete napuniti olovku do trećine njezinog ukupnog kapaciteta. Da biste je napunili do kraja, potrebno vam je 10 do 15 minuta. To uglavnom ovisi o stanju baterije iPada, pa će se u slučaju potpune napunjenosti tableta Apple Pencil još brže puniti.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!