imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kanye West želi da Apple Trumpu izgradi predsjednički zrakoplov


Marketinški genij i izvođač je svom izumu s kojim je iznenadio predsjednika dao ime “iPlane One”. A to je samo jedan dio Kanyeovog trenutnog divljanja.

Za one koji još ne znaju tko je Kanye West, on je američki reper (koji je nedavno prestao biti Kanye i preimenovao se u YE [poput Isusa]) i imao je prilično težak dan. Počeo je s posjetom predsjedniku Donaldu Trumpu, kojeg obožava.

To je takva privilegija da YE nije mogao doći bez poklona. Umjesto klasičnog “Dajem vam jedan od mojih potpisanih platinastih certifikata”, on je izumio nešto puno pametnije – ipak je on umjetnik čijim venama teče kreativnost. Stoga je donio PLAN. Plan iPlanea One.

iPlane One nije ništa drugo no nasljednik predsjedničkog zrakoplova, Air Force Onea. Radi na vodiku, tehnologiji koja trenutno nije primjenjiva. Ali tko smo mi da propitkujemo planove velikog YE-a? Kanye je samo izumitelj, a sve prljave poslove će dodijeliti nekom drugom.

“Apple – američka tvrtka – će raditi na ovom zrakoplovu.”

Nakon sastanka, nije tratio vrijeme i počeo je sve pripremati. Pojavio se u Apple Storeu u Georgetownu. Nije se samo pojavio, uletio je unutra. Gospodin Umjetnik jednostavno je skočio na jedan od Appleovih delikatnih drvenih izložbenih stolova (srećom, originalne YEEZY patike ne mogu biti prljave) i počeo pričati priče kupcima.

Pričao je o kapi koju je dao posebno napraviti za Trumpa. Ekskluzivnost šilterice se krije u tome što umjesto Trumpovog slavnog “Make America Great Again” slogana, na njoj je “Again” izostavljen. Budući da je to bilo nepoštivanje Afroamerikanaca. (Baš kao i svih drugih razdoblja američke povijesti).

Zatim je skočio sa stola, pozirao za nekoliko selfieja sa zaprepaštenom gomilom i misteriozno napustio mjesto događaja, govoreći da “ide u Afriku”.

Dodatna zanimljivost: Ako ste ikada sumnjali u to koliki je Kanye genije, dovoljno je pogledati zaporku koju je ovaj veliki um smislio. YE-ova zaporka na njegovom iPhoneu je: 000000. Istinski genije.

Izvor: The Verge 1, 2

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!