imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Kako zaustaviti automatsko pokretanje YouTube videa


Iako to neki korisnici vole, većina smatra da je automatsko pokretanje videa najnapornija stvar na svijetu. Srećom za vas, pokazat ćemo vam kako možete uključiti i isključiti tu opciju u aplikaciji YouTube.

Ova značajka mi je na vrhu popisa najgorih stvari digitalnog svijeta, odmah iza skočnih reklamnog prozora. Osobito ako su uključeni i zvukovi. Iako većina pretraživača automatski blokira pokretanje videa, neke aplikacije to dopuštaju. YouTube je jedna od njih. Srećom, to se može isključiti.

Kada je u pitanju YouTube, postoje dvije vrste automatskog pokretanja: videa koja se pojavljuju na početnom zaslonu, te videa koja su sljedeća po redu tijekom slušanja/gledanja.

Obje se opcije mogu lako isključiti te uključiti:

    • Otvorite aplikaciju YouTube.
    • Dodirnite svoj profil.
    • Idite na Settings.
    • U dijelu Autoplay lako možete uključiti i isključiti obje opcije.
iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!