imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Kako su stvorena predivna nova lica sata za Apple Watch


Iza novih animiranih Watch Faces krije se nevjerojatna količina rada i vizualnih trikova. U njima nema CGI magije, samo stvarne snimke. Video!

Hodinkee je podijelio zanimljivi videozapis o tome kako su Watch Faces za Apple Watch, koja su predstavljena 12. rujna, izrađena. To su ona rješenja od vatre, vode, pare i različitih boja koja smo gledali širom razjapljenih usta. I sva su uključena u watchOS-u 5 koji je lansiran zajedno s iOS-om 12.

Prema videozapisu, prilikom snimanja nisu koristili digitalne ili računalno generirane trikove. Sva su snimljena na tradicionalan, analogni način. Vatra je stvorena pomoću posebne rešetke, svjetlucava voda s određenim strojem za mjehuriće a šarena prašina je pomiješana s različitim bojama stvarne prašine. Sve u ekstremno profesionalnom okruženju s kamerama koje vrijede barem isto koliko i kuća.

Izvor: Bloomberg

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!