imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kako su stvorena predivna nova lica sata za Apple Watch


Iza novih animiranih Watch Faces krije se nevjerojatna količina rada i vizualnih trikova. U njima nema CGI magije, samo stvarne snimke. Video!

Hodinkee je podijelio zanimljivi videozapis o tome kako su Watch Faces za Apple Watch, koja su predstavljena 12. rujna, izrađena. To su ona rješenja od vatre, vode, pare i različitih boja koja smo gledali širom razjapljenih usta. I sva su uključena u watchOS-u 5 koji je lansiran zajedno s iOS-om 12.

Prema videozapisu, prilikom snimanja nisu koristili digitalne ili računalno generirane trikove. Sva su snimljena na tradicionalan, analogni način. Vatra je stvorena pomoću posebne rešetke, svjetlucava voda s određenim strojem za mjehuriće a šarena prašina je pomiješana s različitim bojama stvarne prašine. Sve u ekstremno profesionalnom okruženju s kamerama koje vrijede barem isto koliko i kuća.

Izvor: Bloomberg

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!