imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Kako proslijediti iMessage i SMS poruke na iOS-u


Kopiranje iMessage ili SMS poruke kako biste je mogli zalijepiti pa proslijediti jednako je kao da radite screenshot kamerom. Pokazat ćemo vam kako elegantno proslijediti poruku.

Kada se radi o komunikaciji e-poštom, sasvim je uobičajeno proslijediti neku poruku. Već neko vrijeme, neformalni razgovori premjestili su se u razne usluge za dopisivanje, ali porasla je potreba za prosljeđivanjem poruka bez copy-paste metode.

Srećom, aplikacija Poruke u iOS-u spremna je ispuniti taj zadatak, pa ćemo vam pokazati kako to odraditi, bilo da se radi o SMS ili iMessage porukama:

    1. Otvorite aplikaciju Poruke i odaberite razgovor iz kojeg želite proslijediti željenu poruku.
    2. Lagano dodirnite i držite poruku koju želite proslijediti.
    3. Dodirnite Više…
    4. Vidjet ćete da će se s lijeve strane svake poruke prikazati kvadratić za označavanje – tako odaberite poruku ili poruke koje želite proslijediti.
    5. Kada to dovršite, dodirnite ikonu strelice u donjem desnom kutu, upišite kontakt i dodirnite tipku za slanje.

Elegantno i jednostavno, baš kao što volimo!

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!