imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kako prikazati Camera-Level na iPhoneu


Ako želite slikati točno donji ili gornji dio nečega, ova je značajka za vas.

Nisam znao da postoji nešto što se zove camera-level, ali odjednom sam shvatio kako funkcionira. Oni koji se bave fotografiranjem vjerojatno su se susreli s ugrađenom razinom koja je uključena u gotovo svaku kameru. To vrijedi i za pametne telefone, te je ta opcija uključena u aplikaciju Kamera na iPhoneu.

Da zaključimo, trebate koristiti aplikaciju Kamera te uključiti funkciju Grid. Da biste to napravili, idite na Settings > Camera i uključite Grid. Zatim usmjerite kameru prema nebu ili prema tlu i vidjet ćete kako se linije ravnina premještaju po zaslonu.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!